Dwayne Johnson, transformat în ”jucărie” de fetița lui Jasmine de doar cinci anișori

dwayne_the_rock_johnson_si_fetita.jpg

Dwayne Johnson și Jasmine se joacă la birou, ca fetițele cuminți: Tati, am băut ceaiul, acum îmi faci unghiile?
Dwayne Johnson și Jasmine se joacă la birou, ca fetițele cuminți: Tati, am băut ceaiul, acum îmi faci unghiile?
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Ditamai namila și a dat în mintea copiilor! Dwayne The Rock Johnson, 49 de ani, a fost transformat în ”prințesă” de fetița lui Jasmine de cinci anișori. Actorul de 1,96 metri înălțime și 118 kilograme a coborât la mintea copiilor și s-a jucat zilele trecute de-a ceaiul băut de prințese cu fetița lui Jasmine de cinci anișori.

Dwayne The Rock Johnson, 49 de ani, a făcut senzație pe rețelele sociale după ce a fost transformat în ”prințesă” de către fetița lui Jasmine în vârstă de doar de cinci anișori. Actorul care are 1,96 metri înălțime și 118 kilograme a coborât la mintea copiilor și s-a jucat zilele trecute de-a ”ceaiul băut de prințese” cu fetița lui Jasmine. Nu este prima oară când actorul cunoscut pentru rolurile lui de dur se transformă într-o jucărie în fața fetiței lui. În timpul pandemiei, în 2020, el s-a retras cu familia la vila lor din Hawaii și a petrecut clipe de neuitat intrând complet în pielea personajelor din desene animate pentru a-i face pe plac Jasminei. El e însurat cu Lauren Hashian din 2019 și mai au o fetiță de 3 ani, Tiana Gia.

Citește și:

Dwayne Johnson revine în ring la 46 de ani

Ups, nu îl mai încap pantalonii! Dwayne Johnson a exagerat ”un pic” cu antrenamentele de la sala de forță

Dwayne Johnson, avere de 200 de milioane $

Dwayne Johnson este un tată extraodinar! Cunoscut ca fiind un dur pe marile ecrane mai ales datorită rolurilor din ”Fast and Furious” (2019), ”San Andreas” (2015) și ”Central Intelligence” (2016), Johnson, 49 de ani a dat la propriu în mintea copiilor în a doua jumătate a anului 2020. Ce a făcut Dwayne Johnson de a stârnit admirația tuturor fanilor lui nu are nici o legătură cu imaginea de dur și bătăuș care l-a consacrat. El s-a transformat în coafeză pentru Jasmine și în ”măgăruș” pentru jucăriile de pluș. Actorul care are o avere de peste 320 de milioane de dolari s-a fotografiat în timp ce îi făcea coafura fiicei lui Jasmine de 5 anișori. Asta în timp ce micuța Tiana Gia, de 2 ani, se afla în grija mamei, Lauren Hashian. Dwayne Johnson mai are o fiică din căsnicia cu Dany Garcia (1997-2008), pe Simone de 19 ani.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Cine ar fi crezut? Dwayne Johnson, eroul din filmul ”Călătoria 2: Insula misterioasă”, se îndoapă cu mâncare de 7 ori pe zi pentru a-şi întreţine trupul de luptător profesionist. El şi-a dezvăluit în premieră secretul.

  • Muşchii lui Dwayne Johnson fac toţi banii din lume. Rolurile din filmele „San Andreas” şi „Hercule” i-au adus actorului de 42 de ani câştiguri de 59 de milioane de dolari anul trecut.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5