Dwayne Johnson a dat iama în mâncarea interzisă! Ce a mâncat actorul pentru că nu mai putea de poftă?

dwayne_johnson_sala.jpg

Dwayne The Rock Johnson, 48, de ani a avut un antrenament de picioare criminal, duminică, la finalul lui a comis-o
Dwayne The Rock Johnson, 48, de ani a avut un antrenament de picioare criminal, duminică, la finalul lui a comis-o
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Dwayne Johnson, 48 de ani, a dat iama în mâncarea interzisă. Ce a înfulecat pe nerăsuflate cel mai bine plătit actor din lume? Foarte simplu: exact ce îi interzisese nutriționistul. Dwayne Johsnon a avut program de ”picioare” la sala de fitness duminică. La finalul antrenamentului extrem de dificil și interzis amatorilor, Dwayne ”The Rock” și-a comandat de mâncare exact ce nu a mai mâncat de ani de zile.

Dwayne Johnson, 48 de ani, a cedat în fața poftelor duminică, 7 martie. Actorul este foarte atent cu alimentația și are grijă să numere caloriile, să nu exagereze cu dulciurile sau carbohidrații și își calculează la miligram cantitatea de proteine și aminoacizi pe care o consumă zilnic. Duminică însă a cedat în fața foamei și a poftelor. După 45 de minute de muncă intensă i s-a făcut foame așa că a comandat hamburgeri cu cartofi prăjiți și s-a scuzat apoi în fața fanilor lui spunând că doar duminica are voie să se abată de la alimentația corectă. ”Am trișat în această duminică și am dat iama în cheese burgeri cu avocado, șuncă, ceapă, salată, roșii și ketchup. Am simțit nevoia să trișez un pic regimul alimentar pentru a mă premia pentru că mi-am dus la bun sfârșit programul pentru mușchii de la picioare”, a scris el pe contul de Instagram. Uriașul de 1,96 m, Dwayne Johnson are o avere estimată la 400 de milioane de dolari și e extrem de atent cu greutatea lui, încercând să o mențină la 118 kg, fără să aibă deloc grăsime.

dwayne_johnson_hamburger.jpg

Dwayne Johnson a înfluecat pe nerăsuflate doi cheeseburgeri uriași și două porții de cartofi prăjiți
Dwayne Johnson a înfluecat pe nerăsuflate doi cheeseburgeri uriași și două porții de cartofi prăjiți
foto: Instagram

Citește și:

Dwayne Johnson a făcut terapie cu ventuze

Dwayne Johnson revine în ring la 46 de ani

Dwayne Johnson, jucăria preferată a fiicei lui de 5 ani, Jasmine

Pandemia i-a dat peste cap toate planurile și timp de un an de zile Dwayne Johnson s-a închis în casa din Hawaii cu familia lui. Actorul care are o avere de 400 de milioane de dolari s-a fotografiat în timp ce îi făcea coafura fiicei lui Jasmine de 5 anișori, în urmă cu aproape două luni. Asta în timp ce micuța Tiana Gia, de doi anișori, se afla în grija mamei ei, Lauren Hashian. Dwayne Johnson mai are o fiică din căsnicia cu Dany Garcia (1997-2008), pe Simone de 19 ani. El e însurat cu Hashian din 2019. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1