Dustin Diamond, interpretul lui Screech din "Salvați de clopoțel", diagnosticat cu cancer în stadiul 4

dustin.jpg

dustin
Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru
Sursă foto: Gettyimages

Dustin Diamond și-a făcut intrarea în lumea cinematografiei cu rolul Screech din serialul "Salvați de clopoțel". Ajuns la 44 de ani, actorul a primit o veste teribilă: a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4.

Dustin nu s-a simțit bine câteva zile la rând, acuzând din plin faptul că îl doare "tot corpul". A fost internat, i s-au făcut unele teste, iar rezultatele au confirmat cele mai negre vise ale actorului. Dustin a fot diagnosticat cu cancer în stadiul patru, iar medicii sunt îngrijorați pentru starea sa de sănătate, așadar externarea sa din spital va fi amânată. 

Informația teribilă a fost confirmată și pe contul oficial de Facebook al actorului: "Gânduri pozitive și rugăciuni", este îndemnul postat pe rețeaua de socializare. "Este supus unor ședințe de chimioterapie, așa că va fi acolo (n.r. în spital) cel puțin încă o săptămână. De-abia după acest moment vom înțelege mai bine gravitatea stării sale și tratamentele de care are nevoie pentru a se simți confortabil", au precizat apropiați ai actorului.

Dustin Diamond a devenit cunoscut odată cu serialul "Salvați de clopoțel"

Actorul a făcut parte din distribuţia originală a popularului serial din anii 1990, “Salvaţi de clopoţel”, care a avut patru sezoane şi un serial derivat intitulat “Saved by the Bell: The College Years”. Dustin Diamond a fost singurul membru al distribuţiei originale care nu a fost chemat la reuniunea distribuţiei de anul trecut prin intermediul platformei Peacock. "Este ceva în care am pus multă energie și timp (n.r. proiectul Salvați de clopoțel). Cum să ai "Salvați de clopoțel" fără Screech? Corect? Pare o oportunitate ratată", comenta Diamond în luna februarie a lui 2020.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1