Drogurile le-au adus moartea. Vedete internaţionale care au murit în urma unei supradoze

Moartea actorului Philip Seymour Hoffman care a fost găsit mort, duminică, în apartamentul său din New York, în urma a ceea ce pare a fi o supradoză de cocaină, aduce aminte şi de alte nume celebre care şi-au găsit sfârşitul tot din cauza drogurilor.

Astfel, printre cele mai mari vedete internaţionale care şi-au găsit sfârşitul în urma consumului excesiv de droguri se află John Belushi, Whitney Houston, Heath Ledger şi Chris Farley.

John Belushi a fost unul dintre cei mai mari actori de comedie de la Hollywood. El a murit în anul 10982, când a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel, în urma unui cocktail de heroină şi cocaină. Actorul a murit după ce Cathy Evelyn Smith, iubita s-a, i-a preparat amestecul fatal. Aceasta din urmă a ajuns la închisoare pentru 15 luni.


Whitney Houston a murit la doar 48 de ani tot din cauza drogurilor. Ea a fost găsită moartă în cada din apartamentul hotelului Beverly Hills, unde se cazase înainte de petrecerea de după premiile Grammy. Medicii au decis că vedeta a murit în urma unei supradoze de cocaină şi alte droguri mai uşoare.Chris Farley, unul dintre cei mai mari actori de comedie din anii '90 a murit la doar 33 de ani după o noapte întreagă de excese. După ce a petrecut în compania unei prostituate în apartamentul său din Chicago, actorul a luat o doză imensă de cocaină şi morfină, ceea ce i-a adus sfârşitul.


Poate unul dintre cele mai controversate decese este cel al actorului Heath Ledger care a murit în 2008. Multă lume a speculat că Heath Ledger şi-ar fi pierdut minţile din cauza rutinei drastice în care a intrat şi a izolării pentru a se pregăti să-l interpreteze pe Joker în filmul «Batman», însă autorităţile au conchis că actorul a murit din cauza unei combinaţii fatale a şase medicamente, obţinute cu reţetă. Heath Ledger a murit la doar 28 de ani.

CLIIMA20110725_0020_1.jpg

Celebrităţi care au murit înainte de 35 de ani

Loading...