Dramele trăite de Marilyn Monroe. Mama ei a băgat-o într-o geantă şi a încercat să fugă cu ea

norma.jpg

Marilyn Monroe
Citeste tot despre: 

Aproape tot ceea ce ştim despre Marilyn Monroe este din perioada ei de succes din Cetatea Filmului. Însă, înainte de-a da lovitura la Hollywood, actriţa a dus o viaţă lipsită de glamour şi plină de suferinţe.

Norma Jeane Baker a fost născută de Gladys Baker pe 1 iunie 1926, dar timpul petrecut cu mama ei a fost de scurtă durată. Baker se chinuia cu o boală mentală nediagnosticată şi probleme financiare când a adus-o pe lume pe fiica ei şi a fost nevoită să o lase în grija statului după numai două săptămâni de la naşterea micuţei Norma. Aşadar cea care avea să devină cea mai cunoscută şi mai sexy actriţă de la Hollywood a ajuns în plasament la o familie din Hawthorne, California, alături de care şi-a petrecut primii 7 ani de viaţă.

Timpul petrecut cu Ida şi Wayne Bolender, soţii care o luaseră pe Norma în plasament, a fost de preţ pentru micuţa care n-a ştiut niciodată ce înseamnă o familie. Totuşi, chiar şi atunci când era în grija celor doi, mama biologică a fetiţei a încercat, de numeroase dăţi, să intervină în viaţa fiicei ei şi să tulbure apele.

 

Citește continuarea aici!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1