Drama Tinei Turner. A rămas însărcinată la 18 ani cu prietenul viitorul ei soț, apoi a fost umilită de Ike

tina-turner2.jpg

Tina Turner a povestit detalii inedite din viața ei
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Tina Turner, diva cu cele mai frumoase picioare care au apărut vreodată într-un clip muzical, ascunde un trecut amoros dureros, pe care îl cunoaştem deja, şi anume cei 16 ani de abuz din partea celui care-şi spunea soţ, Ike Turner.

Însă artista care a împlinit 79 de ani pe 26 noiembrie a făcut noi mărturisiri despre perioada în care a fost căsătorită cu cel care i-a fost şi impresar, între 1962 şi 1978.

Pe numele ei adevărat Anna Mae Bullock, Tina era doar o adolescentă când l-a cunoscut pe Ike, un tip pe atunci în vârstă de 25 de ani, care nu i s-a părut, prima dată, a fi genul ei. Mai mult, cântăreaţa s-a amorezat prima dată de muzicianul care cânta la saxofon în trupa lui Ike, Raymond Hill, rămânând însărcinată cu acesta pe când avea doar 18 ani şi dând naştere unui fiu, Craig, în 1958. Este vorba despre acel fiu care s-a sinucis pe 3 iulie 2018, la vârsta de 59 de ani.

Un an mai târziu, Tina avea să rămână din nou gravidă, de data aceasta tată fiind chiar Ike, cu care cântăreaţa începuse o relaţie sexuală imediat după ce a terminat-o cu primul iubit, în 1959. „Relaţia mea cu Ike avea să fie blestemată din ziua în care mi-am dat seama că aveam să fiu maşina lui de făcut bani.”,a  declarat Tina.

Citește totul despre drama vieții ei!

Loading...