Dovada că Rihanna ar putea fi însărcinată. E mai fericită ca niciodată!

22709682_1714183811947376_1537176983_n.png

Rihanna
Rihanna nu contestă faptul că ar putea fi însărcinată
Foto: Hepta

Rihanna este una dintre cele mai controversate artiste internaţionale ale momentului. Fanii ei au început să se gândească la posibilitatea ca ar putea să fie însărcinată. Ea nu a contestat nimic, dar, în ultima perioadă, cântăreaţa a purtat numai haine care i-au acoperit corpul.

Toate aceste speculaţii au început atunci când artista a fost surprinsă de fotografi ușor plinuță față de forma fizică cu care ne obișnuise. Acest fapt i-a determinat pe fani să ia în considerare posibilitea că artista ar putea să aştepte un copil.

Rihanna (29 ani) nu a confirmat aceste zvonuri, însă nici nu le-a contestat. Fanii se bazează pe acest lucru şi speră ca artista să aducă pe lume un copil.

Rihanna Gravidă OutfitZoom
Rihanna ar putea forma un cuplu cu miliardarul Hassan Jameel
Foto: Splash

Conform cotidianului Mirror, cântăreaţa de muzică pop a fost văzută pe stradă acoperindu-şi burta, nelăsând nimic la vedere. Ultima dată când a fost văzută în public, ea purta o cămaşă lungă, extrem de largă.

Rihanna radiază de fericire în ultima perioadă şi toţi cred că este datorită lui Hassan Jameel, bărbatul despre care se crede că ar fi noul ei iubit. Cei doi au fost văzuţi de mai multe ori în public împreună iar ei nu pare că vor să se ascundă.

loading...
Loading...

Citește și