Două celebrități de la Hollywood s-au logodit în secret

penn_theron.jpg

Sean şi Charlize
Sean şi Charlize s-au logodit în secret la Paris
Foto: Hepta

Se jura că nu se mărită niciodată! Totuşi, recent, actriţa Charlize Theron a cedat insistenţelor iubitului său, Sean Penn, şi a acceptat să se logodească în secret. Logodna a avut loc într-o vizită la Paris.

Binecunoscut datorită rolurilor din filmele “21 de grame” şi “Misterele fluviului”, Sean Penn (54 de ani) este în al nouălea cer de fericire de când Charlize Theron (39 de ani) a acceptat să-i devină soţie. Eroina din  “Pact cu diavolul “ s-a lăsat convinsă să-l ia de bărbat după aproape un an de relaţie, mai ales că între ei este o diferenţă de 15 ani. Sean nu a cerut-o de nevastă în mod obişnuit, ci într-o călătorie romantică la Paris. “Nu i-a luat inel, dar sunt logodiţi. Este oficial”, scrie revista “UsMagazine”. “Charlize se jurase că nu se va mărita vreodată. Nu a visat niciodată să îmbrace rochia albă de mireasă”, a spus o sursă din apropierea cuplului. Însă Sean Penn, care se poartă ca un tată cu copilul ei, Jackson, un băieţel de culoare de 2 ani, pe care l-a adoptat în martie 2012, a reuşit s-o facă să dorească o familie normală. Actorul are o avere de 150 de milioane $, în timp ce Charlize are în conturi 110 milioane $. Frumoasa sud-africancă nu a fost căsătorită niciodată. Ea a avut o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, între 2001 şi 2010. În schimb, Penn a mai fost căsătorit cu cântăreaţa Madonna, între 1985-1989, şi cu actriţa Robin Wright, între 1996-2010. Din cea de-a doua căsnicie are doi copii: Dylan (23 de ani) şi Hopper (21 de ani).

madonna.jpg

Madonna
Madonna (56 de ani)
Foto: wenn

Madonna îl vrea înapoi

Sean Penn a fost căsătorit cu cântăreaţa Madonna (56 de ani) timp de 4 ani, dar s-au despărţit după ce actorul a agresat-o în repetate rânduri. Însă ea se pare că a uitat bătăile îndurate, fiindcă, imediat ce a auzit că se însoară cu Charlize Theron, i s-a făcut dor de el. Cântăreaţa, cu o avere de 800 de milioane de dolari, îl asaltează cu telefoane ca să renunţe la mai tânăra logodnică. Este decisă să-l recâştige cu orice preţ, potrivit ”National Enquirer”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Sean Penn

    Îi face toate poftele! Sean Penn şi-a vopsit părul blond să semene cu iubita lui, Charlize Theron. Deşi s-a zvonit că ar fi înşelat-o, actorul e nedespărţit de eroina din “Pact cu diavolul “ de aproape un an.

  • Zilele trecute, actrița Charlize Theron (39 de ani) și iubitul ei, Sean Penn (54 de ani), au iești la cumpărături, alături de băiețelul ei, Jackson (2 ani). După ce au terminat shoppingul, cei trei s-au îndreptat către mașină.