Dolph Lundgren, tătic sexy la 58 de ani! Și-a etalat pătrățele pe plajă

dolph_main.jpg

dolph lundgren abdomen
Actorul este într-o formă maximă
Foto: Splashnews

Dolph Lundgren (58 de ani) a fost printre primii acftori care au jucat eroi de acțiune la Hollywood. Recent, el a fost surprins pe platourile de filmare ale noului său lungmetraj, în Hawaii. Actorul a fost pozat la bustul gol, spre deliciul admiratoarelor lui de toate vârstele. Are un corp foarte lucrat și a demonstrat că nu contează câți ani ai, atunci când vine vorba despre un trup musculos.

Dolph Lundgren și-a expus corpul și ambdomenul lucrat, pe plajele din Hawaii, potrivit The Daily Mail. Actorul filmează pentru pelicula „Don't Kill It”, care va fi lansată în anul 2017. Are rolul unui vânător de demoni cu o misiune aproape imposibilă.

Dolph Lundgren susține că nu vrea să lase anii să îi fure din determinare, așa că se antrenează din greu.

spl1199930_001.jpg

dolph lundgren abdomen
Lundgren filmează pentru un nou lungmetraj
Foto: Splashnews

 

Într-un interviu acordat publicației  Men's Fitness, Lundgren a declarat că: „Când ai 25 de ani te duci la sală și tragi de fiare. Când îmbătrânești, poți continua să faci asta, dar e mai greu și vei plăti în ziua următoare”.

Loading...

Citește și

  • Sylvester Stallone (67 de ani) încă tresare când îşi aminteşte ce pumni încasa în filmele „Rocky". Starul american s-a luptat în ringul de box cu actori precum Carl Weathers şi Dolph Lundgren, care-l loveau fără milă.

  • Sylvester Stallone, actorul care a interpretat roluri legendare ca Rambo sau Rocky, a suferit o fractură cervicală în timpul filmărilor la cel mai recent film al său, "The Expendables".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1