Dolly Parton, în costum de iepuraș Playboy, la 73 de ani! Ce trucuri folosește pentru a se menține tânără

dolly parton

I-a cântat soțului în costum de Iepuraș
Și-a îmbrăcat aceeași costumație și s-a pozat
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Dolly Parton a pozat cu sânii la vedere și în aceeași costumație cum s-a fotografiat pentru coperta ”Playboy” de acum 43 de ani. La 75 de ani, diva se menține uluitor de bine.

La 75 de ani, Dolly Parton s-a pozat provocator cu sânii la vedere și în aceeași costumație, exact ca în poza de Iepuraș Playboy pe care și-a făcut-o în urmă cu 43 de ani. A făcut asta cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Carl Dean. ”Soțului meu i-a plăcut coperta originală. Așa că am încercat să fac ceva pentru a-l face fericit. El crede că încă sunt sexy”, a spus vedeta râzând. Dolly a mai spus că i-a cântat lui Carl în costumația de Iepuraș.

Dolly Parton a dat startul unei provocări online. Vedetele din România s-au întrecut în imagini


Ce trucuri folosește ca să ascundă vârsta

Legendara cântăreaţă Dolly Parton se menţine, deşi e septuagenară. Vedeta are nişte trucuri care o ajută să îşi ascundă vârsta înaintată. Pentru că are la ea tot timpul lipici pentru unghii, adeziv pentru genele false şi o întreagă trusă de machiaj, Dolly Parton arată bine. Vedeta este binecunoscută pentru stilul ei extravagant şi faptul că foloseşte mereu produse cosmetice care să-i pună în evidenţă trăsăturile şi să-i ascundă semnele bătrâneţii. Dolly a povestit că rezervă întotdeauna cel puţin o oră şi jumătate pentru machiaj înainte de a urca pe scenă. Dar şi acasă are grijă să se machieze în fiecare dimineaţă, fiindcă nu vrea ca soţul s-o vadă vreodată că arată rău. Cântăreaţa este căsătorită din 1966 cu Carl Dean.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5