Doliu la Hollywood! Connie Sawyer, cea mai bătrână actriţă s-a stins din viaţă la 105

untitled.png

FOTO
Connie s-a stins din viaţă la 105 ani
Foto:Getty

Lumea cinematografiei este în doliu, după ce actriţa Connie Sawyer, considerată cea mai bătrână actriţă de la Hollywood s-a stins din viaţă la 105 ani.

Connie Sawyer a murit la vârsta de 105 ani, în locuința sa din Woodland Hills, potrivit dailymail.co.uk. Pierderea actriţei este resimţită de colegii săi de breaslă, care deplâng moartea acesteia. Connie a activat în industria cinematografică pentru mai binde de 80 de ani şi a interpretat o multitudine de roluri, printre care se numără cele din filmele „Dumb and Dumber”, „Pineapple Express”, „Lovesick” sau „When Harry Met Sally". Ultima oară când a jucat într-un film a fost în anul 2014.

Actriţa a vorbit despre longevitatea sa în mai multe rânduri, iar ultimul interviu acordat a avut loc în anul 2017, în luna noiembrie, pentru a sărbători respectabila vârstă de 105 ani."Nu sunt mulţi oameni care ating această vârstă. Mereu am fost de părere că trebuie să rămâi activ, eu obişnuiam să înnot, să joc golf şi să dansez ori de câte ori aveam ocazia. Ambii mei părinţi au fost longevivi. Tatăl meu a murit la 91 de ani, iar mama s-a stins din viaţă la 89 de ani, pot spune că am egne bune...cred că acesta este motivul pentru care am atins vârsta de 105 ani", a povestit Connie pentru publicaţia People, în urmă cu trei luni. Actriţa a oferit, cu ocazia acelui interviu, un sfat tuturor celor care trec prin momente dificile în viaţă şi simt că îţi doresc să renunţe. "Nu renunţaţi niciodată. Rezistaţi şi continuaţi să speraţi şi să munciţi, iar rezultatul va veni, în cele din urmă", au fost cuvintele sale. 

loading...
Loading...