Doi câini ai cântăreţei Lady Gaga au fost furaţi, după ce persoana care îi plimba a fost împuşcată. Artista oferă o recompensă de jumătate de milion de dolari

gaga.jpg

Doi câini ai artistei au fost furați, după ce persoana care îi plimba a fost împușcată
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Doi câini ai cântăreţei Lady Gaga au fost furaţi, miercuri noapte, după ce persoana care îi plimba a fost împuşcată în Los Angeles. Artista oferă, potrivit unor surse, o recompensă de jumătate de milion de dolari.

Un bărbat a tras cu o armă semi-automată în cel care plimba câinii, despre care presa americană a scris că îl cheamă Ryan Fischer, înainte de a fugi cu doi bulldogi francezi.

Victima a fost transportată la spital, într-o stare necunoscută, a confirmat poliţia din Los Angeles. Lady Gaga oferă o recompensă de 500.000 de dolari pentru recuperarea câinilor Koji şi Gustav, potrivit NBC News, citat de news.ro.

Un al treilea bulldog, Miss Aria, a fugit de la faţa locului şi a fost ulterior recuperat de poliţie. Nu este clar dacă animalele au fost vizate în atac sau bărbatul care le plimba. Poliţia a anunţat că îl caută în continuare pe suspectul care a fugit într-o maşină albă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1