În doar 1 an, din prezentatoarea durdulie, a devenit o bombă sexy

scarlett_1.jpg

scarlett moffatt
A slăbit incredibil de mult în doar un an după ce a adoptat un stil de viață sănătos
Foto: Instagram

O vedetă britanică de televiziune a uimit tot Internetul după ce a publicat mai multe imagini în care arăta tuturor cât de mult s-a schimbat corpul său în doar un an. Și ce schimbare! Din prezentatoarea durdulie, acum este o adevărată bombă-sexy.

Scarlett Moffatt (26 de ani) a publicat pe contul său de Instagram o fotografie realizată chiar de ziua ei și încă una făcută exact la un an de la acel moment, tot în ajunul aniversării zilei sale de naștere, relatează The Mirror. Bruneta s-a fotografiat în aceeași rochie roșie, dar există o diferență uluitoare între cum arăta atunci și ce corp superb are acum.

scarlett_3.jpg

scarlett moffatt
Ambele poze au fost făcute de ziua ei de naștere la o distanță de doar un an
Foto: Instagram

În ciuda faptului că nu toți internauții i-au apreciat uriașa evoluție în lupta contra kilogramelor în plus, Scarlett este mândră de progresul ei și nu ezită să-și arate pe rețelele de socializare formele apetisante.

scarlett_2.jpg

scarlett moffatt
A renunțat la regimul alimentar nociv și a ales un stil de viață activ
Foto: Instagram

Frumoasa brunetă a decis să înceapă să slăbească după ce i s-a spus că obezitatea ar putea avea un impact extrem de negativ și pe termen lung asupra sănătății sale. A renunțat complet la regimul alimentar nociv și a adoptat un stil de viață sănătos și s-a antrenat din greu în sala de fitness pentru a scăpa de kilogramele în plus. Acum, după doar un an, efortul său îi oferă multă satisfacție având în vedere rezultatele.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și