Divele s-au bătut în decolteuri la premiile Emmy

v1untitled-1.jpg

Sofia Vergara, Heidi Klum, Jessica Biel şi Susan Sarandon au fost cele mai sexy vedete la gala care recompensează cele mai bune realizări în domeniul producţiilor de televiziune
Foto: Guliver/ Gettyimages/ Hepta

Sâni la vedere şi mult lux! Aşa se poate descrie a 69-a ediţie a ceremoniei de decernare a premiilor Emmy, care a avut loc duminică seara la Los Angeles. Patru actriţe au atras cele mai multe priviri.

A fost aglomeraţie de vedete în ţinute sexy la gala premiilor Emmy, echivalentele pentru producţiile de televiziune ale Oscarurilor din cinematografie.

Însă cea mai admirată a fost actriţa Sofia Vergara (45 de ani), într-o superbă rochie albă de sirenă, realizată de Mark Zunino, care îi scotea în evidenţă sânii şi talia.

v215-vedetete-foto-1-2-col-.jpg

Sofia Vergara (45 de ani). Ţinută: Mark Zunino
Foto: Guliver/ Gettyimages/ Hepta

Diva a mai purtat cercei lungi cu diamante şi inele scumpe create de Lorraine Schwartz. Fotomodelul Heidi Klum (44 de ani) a şocat publicul cu o rochie îndrăzneaţă, marca Peter Dundas, cu un decolteu şi o tăietură a fustei foarte adânci. 

Foarte elegantă a fost actriţa Jessica Biel (35 de ani), într-o ţinută Ralph & Russo argintie, care îi lăsa un picior şi spatele complet afară.

v315-vedetete-foto-2-2-col-.jpg

Heidi Klum (44 de ani). Ţinută: Peter Dundas
Foto: Guliver/ Gettyimages/ Hepta

Deşi are 70 de ani, Susan Sarandon a avut o imagine de invidiat ce punea în umbră actriţele mult mai tinere.

Ea şi-a scos la înaintare sânii încă foarte apetisanţi într-o rochie neagră sexy, concepţie proprie, cerceii şi inelele cu diamante. Nicole Kidman (50 de ani), care a primit premiul pentru cea mai bună actriţă într-o miniserie, pentru rolul din “Marile minciuni adevărate”, a purtat o rochie roşie Calvin Klein, care îi venea foarte bine.

v415-vedetete-foto-3-2-col-.jpg

Jessica Biel(35 de ani). Ţinută: Ralph & Russo
Foto: Guliver/ Gettyimages/ Hepta

În schimb, actriţa Reese Witherspoon (41 de ani) s-a ales numai cu critici pentru ţinuta ei Stella McCartney, care părea o haină neglijentă aruncată pe trupul său.

Cu nouă trofee obţinute, ”Saturday Night Live” (NBC) şi-a adjudecat rolul de marele câştigător al serii.

515-vedetete-foto-4-2-col-h.jpg

Susan Sarandon (70 de ani). Ţinută: concepţie proprie
Foto: Guliver/ Gettyimages/ Hepta

A fost urmat de serialele ”Povestea slujitoarei” (Hulu) şi “Marile minciuni adevărate” (HBO), cu câte opt premii.

Cel mai bun film de televiziune a fost desemnat ”Oglinda neagră” (Netflix), iar „Povestea slujitoarei” a primit premiul pentru cel mai bun serial dramă.

Nicole Kidman a sărutat alt bărbat pe gură, sub ochii soţului

Actriţa Nicole Kidman a fost protagonista unei scene comice la gala Emmy. În culmea fericirii pentru că partenerul său, Alexander Skarsgård, de 41 de ani, a câştigat şi el un trofeu pentru prestaţia din “Marile minciuni adevărate”, diva s-a repezit şi l-a sărutat pe buze sub privirile năucite ale soţului ei, Keith Urban (49 de ani).

v515-vedetete-foto-5-2-col.jpg

Alexander Skarsgård a fost şocat când s-a trezit pupat pe buze

Skarsgård a fost şocat de întâmplare. Spectatorii s-au amuzat copios de situaţie şi unii chiar i-au strigat în glumă: “Nu e bărbatul tău”. Keith a fost foarte lăudat fiindcă s-a comportat ca şi când nimic nu s-a întâmplat. Nu i-a reproşat nimic soţiei sale, Nicole.

Loading...