Divele au oprit timpul în loc

S-au născut în 1969, anul când omul a pus piciorul pe Lună! Divele Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger şi Cate Blanchett împlinesc 50 de ani anul acesta. Toate se păstrează încă tinere şi frumoase.

Catherine Zeta-Jones a devenit cunoscută după ce s-a măritat cu Michael Douglas în anul 2000. Deşi a născut doi copii, Dylan (astăzi în vârstă de 18 ani) şi Carys (în prezent o adolescentă de 15 ani), actriţa are un trup impecabil. Parcă timpul nu ar trece peste ea, cu toate că se jură că nu şi-a făcut operaţii estetice. Vedeta spune că a scăpat de riduri în principal cu ulei de argan. Însă, pentru frumuseţea tenului, a părului şi a întregului trup, actriţa a recunoscut că foloseşte în total circa 70 de produse cosmetice cu preţuri care ajung până la 450 $ fiecare. Catherine are şi o angajată specială, expertă cosmeticiană, care îi face tratamentele şi măştile. Pe aceasta o plăteşte cu 10.000 $ pe lună. La averea ei de 45 de milioane $, îşi poate permite orice. În plus, ca să nu îmbătrânească, Zeta nu bea alcool şi nu consumă dulciuri. 

 

Renée Zellweger, cunoscută mai ales datorită rolurilor din filmele ”Jurnalul lui Bridget Jones” şi ”Jerry Maguire”, arată bine pentru vârsta ei. Însă s-a zvonit că ea şi-a făcut operaţii estetice ca să nu îmbătrânească. Ochii, nasul şi buzele sunt complet schimbate faţă de altădată. Însă vedeta nu a recunoscut niciodată că s-a tunat. Renée zice că a reuşit să se menţină datorită faptului că şi-a luat o pauză de 6 ani de la Hollywood. Actriţa cu o avere de 60 de milioane $ s-a odihnit pe săturate, singură, la ferma ei din Connecticut. Aleargă mult şi e mai mult vegetariană. 

Cate Blanchett are un ten de porţelan, aşa cum îl avea în tinereţe. Vedeta, care are o avere de 75 milioane $, spune că secretul său sunt uleiurile esenţiale, mai ales uleiul de emu (n.r. grăsimea topită provenită de la păsările cu acelaşi nume din familia struţului). Este un ulei hidratant care se foloseşte de obicei pe pielea bebeluşilor sau în caz de arsuri solare. Însă îşi mai face tratamente pe piele pe bază de celule stem importate din Coreea de Sud. Cate e măritată cu Andrew Upton din 1997 şi are 4 copii, printre care şi o fetiţă înfiată. Deşi a născut de 3 ori, are trup de adolescentă fiind foarte activă. 

 

Mariah Carey face şi ea 50 de ani, deşi susţine că s-a născut în 1970. Ea e în stare de orice sacrificiu ca să se menţină bine. Mănâncă doar două alimente,  somon şi capere. Mariah, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a scăpat de 20 kg cu mari eforturi şi nu vrea sub nici o formă să le pună la loc. Ea s-a folosit de crioterapie, o procedură prin care se îngheaţă grăsimea, reuşind să micşoreze stratul adipos cu 25% în numai o oră de expunere la temperatura -110˚C.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1