Divele au ceasuri de 1.971.306 lei

a115-vedext-5.jpg

Angelina Jolie
Foto: Guliver/ Getty Images
Citeste tot despre: 

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine! Angelina Jolie, Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Victoria Beckham şi Cara Delevingne dau o groază de bani pentru a avea cele mai sofisticate ceasuri la mână.

Deşi ceasurile de mână nu mai au mare căutare, din cauza telefoanelor inteligente, divele nu renunţă la ele.
Cele mai faimoase vedete poartă ceasuri de lux, din aur şi încrustate cu pietre preţioase, care au curele din piele de crocodil.
Nu se uită la bani ca să fie sigure că ştiu în fiecare secundă ora exactă.

a215-vedext-6-jolie.jpg

Patek Philippe, 1.324.650 de lei
Foto: Guliver/ Getty Images

Starurile, actriţele, cântăreţele şi fotomodelele îşi cumpără doar ceasuri de firmă a căror precizie este literă de lege, deşi pentru ele punctualitatea nu contează.
Important este să se vadă clar pe covorul roşu că au un înalt statut social, că îşi permit lucruri preţioase, de fiţe.
Actriţa Angelina Jolie (41 de ani) are unul dintre cele mai scumpe ceasuri de mână din lume. Este vorba de un ceas elveţian marca Patek Philippe, din aur, cu ornamente de sidef ce costă 1.324.650 de lei. La averea divei de 160 milioane $, achiziţionarea acestuia nu a fost o problemă.

 

Actriţa Nicole Kidman (49 de ani)  are un ceas cu totul şi cu totul special. Pe lângă faptul că poate fi confundat cu o brăţară cu diamante, se găsesc puţine de acest fel în întreaga lume. Ceasul marca Omega costă 222.620 de lei, iar modelul acestuia a fost inspirat după un ceas celebru de la un muzeu din Biel, Elveţia. Ca să vadă cât e ceasul, Nicole, care are o avere de 130 milioane $, trebuie să apese un minuscul buton ce dă la o parte un capac pentru ca să iasă la iveală cadranul.

 

Actriţa Jennifer Aniston (48 de ani) poartă la mână un ceas de aur de 18 carate, Rolex model 1956, foarte elegant, care se potriveşte de minune cu ţinutele ei mereu elegante. Ea are o avere de 200 milioane $ şi l-a cumpărat la preţul de 132.500 de lei.

a515-vedext-11.jpg

Victoria Beckham. Rolex, 143.086 de lei
Foto: Guliver/ Getty Images

Cântăreaţa Victoria Beckham (43 de ani), fosta membră a trupei Spice Girls, are şi ea un ceas Rolex Daytona de aur, care a costat-o 143.086 de lei. Diva, cu o avere de 450 milioane $, mai are un Rolex de aur Day-Date President, pe care îl poartă în geantă.

a615-vedext-13.jpg

Cara Delevingne. Carrera, 148.450 de lei
Foto: Guliver/ Getty Images

La numai 24 de ani, fotomodelul Cara Delevingne, din Marea Britanie, are un ceas Carrera Signature Edition ornat cu diamante şi sidef de 148.450 de lei. La averea ei de 21 milioane $ nu i-a fost greu să şi-l cumpere.

Loading...

Citește și

  • A trecut printr-o perioadă dificilă, cu multe lipsuri, după ce, în ‘48, a plecat în exil. Pentru a face rost de bani ar fi putut să-şi vândă valorosul ceas Patek Phillipe 1518, unul din cele patru exemplare de acest fel. Dar Regele Mihai n-a făcut-o. De curând, însă, un ceas identic cu al Majestăţii Sale s-a vândut cu 11 milioane de dolari.

  • Asta da invenţie! Dai 185 de dolari (800 de lei), dar arunci cutia de scule pentru că ai la încheietura mâinii tot ce îţi trebuie să repari bicicleta, prizele din casă sau jucăriile copilului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1