Din ce sărăcie lucie a scăpat Ana de Armas, noua fată Bond

Ana de Armas, noua fată Bond

Ana de Armas, noua fată Bond, este foarte frumoasă
Ana de Armas, noua fată Bond, şi-a început cariera la Hollywood în urmă cu patru ani
Foto: Instagram

Tânăra Ana de Armas, noua fată Bond, a trăit în sărăcie lucie în copilărie. Ea a locuit într-o cameră roz situată într-un bloc modest din orășelul Santa Cruz del Norte din Cuba.

Tânăra cubaneză Ana de Armas (31 de ani), noua fată Bond, a fugit din Cuba comunistă să devină vedetă de cinema. Datorită bunicilor, care sunt spanioli, ea a obţinut un paşaport când a împlinit 18 ani şi s-a mutat la Madrid, având în geantă numai 200 de dolari. “Simţeam că vreau mai mult. Am fost mereu ambiţioasă. Desigur, la acea vreme nu ştiam că 200 de dolari nu înseamnă nimic, fiindcă în Cuba însemna mult. Le-am spus părinţilor că mă voi întoarce când voi termina banii. Bineînţeles că acest lucru nu s-a întâmplat. Banii mi s-au terminat într-o săptămână, dar nu m-am întors. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o”, a poevstit vedeta, care joacă rolul fetei Bond în noul film din seria cu agentul 007.

Daniel Craig: «Nu îmi vopsesc părul ca ceilalţi James Bond»

Daniel Craig s-a accidentat la filmările pentru James Bond

Ce lipsuri grave avea Ana de Armas, noua fată Bond, în Cuba

Ana de Armas a mărturisit că provine dintr-o familie modestă. Nu a trăit în lux. A avut în Cuba numai strictul necesar, doar cât să mănânce zilnic şi să se ducă la plajă în unele veri. “Datorită onestităţii părinţilor mei, am ştiut mereu ce pot avea şi ce nu. Eu şi fratele meu ne jucam pe stradă. Nu aveam telefoane sau internet. Nu aveam nici DVD-uri”, a explicat actriţa. Ea mai jucat în “Blade Runner 2049”, unde a făcut un rol remarcabil. Ana a fost născută şi crescută în Cuba. S-a mutat în Spania unde a început cariera de actriţă la 18 ani. În 2014 s-a mutat la Los Angeles şi a început o carieră la Hollywood. Ea va juca în noul film din seria James Bond, în care rolul principal va fi deţinut de Daniel Craig. Filmul “Bond 25” va ajunge în cinematografe în aprilie 2020. Tânăra Ana de Armas, noua fată Bond, a trăit în sărăcie lucie în Cuba.

Loading...

Citește și