Diana Ross se ţine bine la 74 de ani

15_foto1-135-190.jpg

Vedeta se îmbracă tinereşte
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Încă e frumoasă! Diana Ross arată excelent pentru vârsta ei de 74 de ani. Chiar şi nemachiată, legendara cântăreaţă se ţine bine. Se îmbracă tinereşte şi e mereu elegantă, nu zici că e septuagenară.

Fosta membră a celebrei trupe The Supremes, cunoscută pentru hit-urile ”Upside Down”, “Endless Love”, “Why Do Fools Fall in Love?” sau “Chain Reaction”, Diana Ross, nu are riduri şi are părul la fel de frumos cum îl ştim dintotdeauna. Ea a fost surprinsă recent de paparazzi la plimbare în Los Angeles. Vedeta arăta la fel de bine ca la parada de Ziua Recunoştinţei din New York, cu 2 săptămâni în urmă. Deşi era un frig de crăpau pietrele, diva a cântat cu capul descoperit pe stradă sub ochii uimiţi ai admiratorilor. Diana Ross, care are o avere de 250 de milioane $, e deja bunică şi are 5 nepoţi: Raif (9 ani), Callaway (6 ani), Jagger (3 ani), Leif (2 ani), Idingo (1 an). Deşi a dus o viaţă de excese şi a fost internată pentru dependenţă de alcool şi medicamente, în 2002, vedeta nu a îmbătrânit deloc. Diana a fost marea iubire neîmplinită a megastarului Michael Jackson. În schimb, ea l-a iubit pe celebrul tenisman român, Ilie Năstase, care chiar a lăsat-o însărcinată, în 1977. Diana Ross a fost căsătorită de două ori cu producătorul muzical Robert Silberstein (între 1971-1977) şi cu miliardarul norvegian Arne Næss  (între 1986-2000). Cântăreaţa are 5 copii: Rhonda, de 45 de ani, cu Berry Gordy, Tracee  (44 de ani) şi Chudney (41 de ani) din prima căsnicie, Arne (30 de ani) şi Evan (29 de ani) din a doua căsnicie.

Loading...

Citește și

  • diana ross totul despre ea

    Nu e de mirare că Michael a iubit-o atât de mult. Ai fi zis că e sora lui geamănă! Aveau multe în comun: acea carismă scenică unică, suplețea tipică unui balerin, ușurință în mișcări și drumul bine conturat către nemurire.

  • fiica cea mare diana ross

    Numele Tracee Ellis Rosspoate că nu-ți spune nimic din prima, dacă nu dai mare atenție acelui nume de familie. Ross, exact, și chiar există o legătură de familie între cea amintită mai sus și legendara cântăreață Diana Ross.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1