Dezvăluire incendiară a unei blonde celebre de la Hollywood: «Am vrut să fac sex cu Baldwin, dar m-a refuzat»

alec baldwin.jpg

alec baldwin
Alec Baldwin (60 de ani) este însurat şi are patru copii
foto EPA
Citeste tot despre: 

O dezvăluire incendiară a unei celebre blonde de la Hollywood zguduie din temelii cetatea filmului! Melanie Griffith în vârstă de 61 de ani povesteşte că în timpul filmărilor la „O femeie face carieră” (Working Girl - 1988) a vrut să îl seducă pe Alec Baldwin (60 de ani). Însă în ciuda eforturilor ei şi renumelui de „devoratoare de frumuşei”, Melanie s-a ales cu buza umflată pentru că Alec a refuzat-o diplomat.

Melanie Griffith a vrut să facă sex cu Alec Baldwin în timpul filmărilor la „O femeie face carieră” (1988), dar a fost trimisă la plimbare de actor. Jurnaliştii americani de la „Hollywood Reporter” au descoperit unul dintre cele mai bine păzite secrete de pe platoul de filmare. După eşecul primei căsnicii de doar câteva luni cu actorul Don Johnson, din 1976, Melanie a vrut să plonjeze rapid într-o altă relaţie. Aşa că a profitat de rolul secretarei lui Sigourney Weaver din filmul „O femeie face carieră” pentru a-l seduce pe Alec Baldwin, cotat acum 30 de ani drept unul dintre cei mai frumoşi actori de la Hollywood. „Alec Baldwin este arătos şi şarmant şi m-am îndrăgostit imediat de el. Dar reciproca nu a fost valabilă, pentru că nu mi-a răspuns deloc la semnalele de iubire pe care i le-am lansat. Într-un final i-am zis verde în faţă că îl aştept în dormitor să ne iubim. Ba mai mult decât atât, l-am rugat insistent să vină. Dar Alec m-a refuzat ferm: mi-a spus că nu se cuplează cu colegii de serviciu. Asta m-a făcut să îl respect şi să îl iubesc şi mai mult”, a povestit blonda recent.

alec_baldwin_melanie_griffith_working_girl.jpg

alec baldwin şi melanie griffith în filmul o femeie face cariera
Scenă din filmul "O femeie face carieră" (1988) în care apar personajele Mick şi Tess

Citeşte şi:

Melanie Griffith este de nerecunoscut la 61 de ani! Actriţa şi-a refăcut complet faţa şi arată mai bine ca niciodată

Melanie Griffith, apariţie provocatoare la 60 de ani! Rochie transparentă şi lenjerie minusculă

Melanie Griffith a profitat de rol pentru a-l seduce pe Baldwin

Personajul din film interpretat de Alec Baldwin (60 de ani) se numeşte Mick şi este iubitul protagonistei. El este surprins de însă de Tess (Melanie Griffith), personajul principal, în timp ce o înşeală. Melanie Griffith a fost nominalizată la Oscar pentru rolul lui Tess, iar filmul a avut un succes colosal. „Mi-a plăcut enorm să lucrez la acest proiect. M-am simţit ca un personaj important de pe Wall Street. Alec a fost iubirea vieţii mele atât pe platoul de filmare cât şi în viaţa reală, fără a-mi răspunde la sentimente vreo clipă. Suntem încă buni prieteni, chiar dacă e însurat şi are patru copii frumoşi cu Hilaria. A fost, este şi va rămâne iubirea mea neîmplinită”, a mai declarat Griffith. În 1989, Melanie se întoarce la Don Johnson şi se recăsătoresc. Divorţează în 1996. Blonda nu a avut niciodată noroc în dragoste: a divorţat de patru ori (de două ori de Johnson) şi a focătu trei copii cu cei trei bărbaţi din viaţa ei: pe Dakota Johnson (29 de ani), Alexander Bauer (33 de ani) şi Stella Banderas (22 de ani).

loading...
Loading...

Citește și

  • Scandalul sexual al premierului italian Silvio Berlusconi continuă. Patrizia D'addario, una dintre femeile din haremul său, din care a făcut parte şi românca Ioana Vişan, revine cu dezvăluiri incendiare.

  • Moviefone a creat o listă diferită de bãrbaţi merituoşi – “Top 10 UnSexiest Men Alive”. Dacã de-a lungul timpului am vãzut topul celor mai sexy staruri de la Hollywood , Moviefone s-a gândit şi la o listă cu cele mai puţin arătoase vedete masculine din lumea filmului.