Detaliul bizar surprins la Leonardo DiCaprio. Fanii sunt îngrijorați

leo.jpg

leonardo dicaprio
Leo și-a pus pe jar fanii
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Admiratorii celebrului actor sunt îngrijorați de când au fost făcute publice câteva imagini recente cu Leonardo DiCaprio (42 de ani) surprins pe o stradă din New York. Sub tricou, pe pieptul actorului, a fost observat un detaliu bizar.

În imaginile surprinse, Leonardo DiCaprio pare a purta un dispozitiv în partea stângă a pieptului, după cum precizează Unilad.

Jurnaliștii de la Daily Mail sunt de părere că acel obiect ar putea fi un dispozitiv de monitorizare a activității inimii. Să indice acest lucru faptul că marele câștigător al Premiului Oscar ar avea probleme cardiace? Atunci când a observat că este urmărit de jurnaliști, DiCaprio a încercat să-și mascheze acea zonă cu umbrela pe care o ținea în mână.

S-a mai putut observa și faptul că purta în buzunar un obiect voluminos, cu toate că telefonul mobil îl avea în cealaltă mână. Totuși, nu există nicio dovadă că acesta ar fi avut atașat un dispozitiv de monitorizare cardiacă.

Zilele acestea, s-a aflat că actorul a făcut din nou echipă cu marele regizor Martin Scorsese, alături de care va realiza un nou proiect cinematografic în primăvara lui 2018.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • leonardo dicaprio oscar the revenant

    A trecut prin iad la filmările peliculei „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”. Asta povestește despre Leonardo DiCaprio (41 de ani) un membru al echipei de filmare conduse de regizorul Alejandro González Iñárritu. Sursa citată de publicația britanică Mirror spune că onorariul de 19,5 milioane de dolari a fost meritat pe deplin.

  • leonardo dicaprio

    Noaptea de duminică (28 februarie) spre luni (29 februarie) a fost una glorioasă pentru Leonardo DiCaprio (41 de ani), care, după ani de așteptare și muncă asiduă, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal. La gala de premiere, desfășurată la Dolby Theatre, Hollywood, au fost prezente persoane importante din viața artistului.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5