Detalii cumplite despre Edith Gonzalez! A intrat în spital cu zâmbetul pe buze, fără să știe că boala cruntă revenise

Edith Gonzalez a trecut prin momente dramatice în ultimele luni de viaţă, iar de acest lucru a ştiut doar familia. Fratele actriţei de telenovele, Victor Manuel Gonzalez, a vorbit despre ultimele luni de viaţă ale acesteia, dezvăluind că nu şi-a imaginat niciun moment că se va stinge în momentul în care a intrat în spital.


La scurt timp după moartea lui Edith Gonzalez, fratele actriţei, Victor Emanuel Gonzalez, a vorbit despre ultimele luni din viaţa surorii sale, mărturisind că a intrat în spital ”cu zâmbetul pe buze”. Mai mult de atât, se pare că actriţa suferea de ocluzie intestinală şi credea că are doar nişte probleme ce ţin de metabolism. În realitate, însă, cancerul revenise mai puternic ca niciodată.
Edith Gonzalez a început să se confrunte cu probleme de sănătate în luna aprilie a acestui an, când i-au fost descoperiţi nişte ganglioni la nivelul intestinului, după care medicii i-au dat cel mai sumbru verdict: cancerul recidivase. 
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Wow, ce transformare! Cum arată fiul Mihaela Rădulescu la 16 ani

Previziune incredibilă despre Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, după ce au depus actele de divorţ:”Se vor împăca!”

Loading...

Citește și

  • În urmă cu câteva săptămâni, îndrăgita actriță de telenovele a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Și cum vorbim de o boală extrem de agresivă, actrița de 51 de ani a fost nevoită să ia decizii importante pentru a-și salva viața.

  • În august, anul trecut, Edith Gonzalez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin și că a fost supusă unor intervenții chirurgicale pentru a putea fi extras țesutul canceros. Au urmat luni întregi de radiații, dar și de tratamente menite să-i întărească sistemul imunitar, pentru a avea o șansă de izbândă în fața cumplitei boli.

  • edith gonzalez a murit de cancer

    A murit actrița mexicană Edith Gonzalez. Aceasta avea doar 54 de ani și, deși fusese diagnosticată cu cancer, părea că-și revenise complet. Din păcate, în 13 iunie, a fost făcută publică teribila veste: Edith Gonzalez a murit în dimineața zilei de joi, într-un spital din Mexico City. Cauza morții nu a fost dezvăluită, dar se crede că are legătură cu cancerul ovarian și de col uterin cu care s-a luptat în 2016.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1