Despărţirea de soție şi copii l-a dat pe brazdă! Brad Pitt nu mai pune gura pe alcool

banda_sus_spl1516968_009.jpg

brad pitt, angelina jolie, alcool, tigari
Brad Pitt a recunoscut că obişnuieşte să tragă la măsea încă de la terminarea liceului
foto Guliver / Splashnews

Brad Pitt (54 de ani) a recunoscut că despărţirea de Angelina Jolie (42 de ani) are şi o latură pozitivă. Scandalul din septembrie 2016, de la bordul avionului, la care au asistat toţi cei şase copii (Maddox - 16 ani, Pax - 13 ani, Zahara – 13 ani, Shiloh - 11 ani şi gemenii de nouă ani Knox şi Vivienne), a pus punct unei relaţii de aproape 12 ani.

Conform „US Weekly”, Brad „merge săptămînal la un centru de terapie pentru a se lăsa de alcool şi ţigări. Vrea să fie un tată mai bun şi un om integru”. Divorţul dintre cei doi a fost suspendat, avocaţii negociind împărţirea averii de peste 400 de milioane de dolari. Actorul din „World War Z” încearcă din răsputeri să se ţină departe de scandaluri şi de lumina reflectoarelor pentru a putea să se concentreze pe problemele de familie.

brad pitt, angelina jolie, alcool, tigariZoom
Angelina Jolie, 42 de ani, o mamă perfectă pentru gemenii de nouă ani Knox şi Vivienne
foto Guliver / Splashnews

„Brad nu mai petrece aşa de mult timp cu copiii lui ca odinioară. Dacă ar putea şi i s-ar permite cu siguranţă că ar sta numai în compania lor. Preferă să nu facă scandal şi să nu apeleze la avocaţi pentru a-i fi respectat programul de vizite şi acceptă toate condiţiile impuse din «partea cealaltă». În prezent, se concentrează să renoveze vila din LA unde s-a mutat şi vrea să amenajeze nişte locuri de joacă de vis pentru la vară”, a declarat o sursă pentru publicaţia sus-citată.

loading...
Loading...

Citește și

  • angelina jolie jennifer aniston

    Când credeai că discordia dintre fostele iubiri ale lui Brad Pitt este pe sfârșite, apare o nouă provocare. Se pare că printre prezentatoarele decernării premiilor Globurile de Aur vor fi Angelina Jolie și Jennifer Aniston, amândouă foste soții ale reputatului actor, care n-au fost deloc în relații prea cordiale.

  • Este la pământ! Apropiaţii lui Brad Pitt sunt extrem de îngrijoraţi că starul îşi va pune capăt zilelor după ruptura de Angelina Jolie. Se simte îngrozitor de rău de când actriţa i-a cerut divorţul.