Demi Moore și John Travolta, cel mai nou cuplu de la Hollywood? A trecut un an de la moartea soției actorului

demi-travolta.jpg

Se vehiculeazî că Demi Moore și John Travolta ar fi cel mai nou cuplu hollywoodian
Foto: Colaj Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

John Travolta a trecut printr-o perioadă de cumpănă anul trecut, când soția lui, Kelly Preston, s-a stins din viață. Cum timpul vindecă rănile însă, se pare că acesta ar fi început acum o nouă poveste de dragoste, alături de nimeni alta decât celebra Demi Moore!

Actorul a suferit teribil atunci când soția lui, Kelly Preston, s-a stins din viață în urma unei lupte cu o boală adesea necruțătoare: cancerul. Cei doi erau căsătoriți din 1991. „Dragă Kelly, ai adus pe lume cei mai minunați copii pe care îi știu. Îți mulțumesc. Te iubim și ne lipsești”, a scris actorul la momentul respectiv.

John Travolta, într-o relație cu Demi Moore?

Acum însă, se speculează că John Travolta, în vârstă de 67 de ani, ar avea o relație cu nimeni alta decât Demi Moore. Actrița a mai fost căsătorită de-a lungul timpului cu Bruce Willis și a lui Ashton Kutcher, iar acum se vehiculează că și-a refăcut viața alături de celebrul John Travolta.

Potrivit publicației „Bild”, cei doi actori ar fi fost văzuți împreună de câteva ori, în Florida, acolo unde au ieșit să ia masa împreună.

„Cei doi au luat masa împreună, la lumina lumânărilor. Părea foarte romantic. Râdeau mult și se țineau de mână. Nu părea o întâlnire obișnuită între prieteni”, a declarat un chelner, potrivit sursei citate.

Mai mult de atât, se pare că relația dintre cei doi ar fi început la sugestia lui Bruce Willis, fostul soț al lui Demi Moore, care este foarte bun prieten cu John Travolta. Se pare că acesta i-ar fi sugerat să iasă cu Demi Moore după ce soția lui s-a stins din viață.

Soția lui John Travolta, Kelly Preston, a murit la 57 de ani

„Cu mare tristețe și cu inima îndurerată vă informez că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta pe care o ducea de doi ani cu cancerul la sân.

Îmi voi lua ceva timp pentru a fi alături de copiii mei, care tocmai și-au pierdut mama, așa că vă rog să mă iertați dacă nu veți mai auzi de noi o perioadă. Vă rog să știți că voi simți dragostea voastră în săptămânile și lunile ce vor urma, pe măsură ce ne vom vindeca”, a transmis John Travolta acum un an. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5