Demi Moore și Bruce Willis, din nou împreună la aniversarea fiicei

demi.jpg

Demi Moore cu Bruce Willis și Scout
Bruce Willis face tot posibilul să fie cu fiicele lui, de aceea a pozat cu fosta soție, Demi Moore, și fata mijlocie, Scout
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Demi Moore și Bruce Willis au fost văzuți din nou împreună la aniversarea fiicei lor, Scout. Starul face tot ce e posibil ca să fie alături de fiicele lui în cele mai importante momente.

Demi Moore (58 de ani) și Bruce Willis (66 de ani) au fost din nou împreună la aniversarea fiicei lor Scout. La 20 iulie, Scout a împlinit 30 de ani și a ținut morțiș ca petrecerea să aibă loc în familie. Și cum, în fiecare an, Bruce Willis a făcut imposibilul și a fost alături de fiicele lui în momentele importante, actorul de 66 de ani a fost prezent la eveniment. Bruce Willis a fost în vacanță în deșertul Colorado împreună cu actuala lui soție Emma Heming Willis și cele două fiice ale lor Evelyn, 7 ani și Mabel, 9 ani.

Demi Moore a pierdut o sarcină în şase luni, când era cu Ashton Kutcher. Şocul a făcut-o dependentă de alcool şi droguri

Demi Moore, vândută de mama pentru sex. Secretele şocante ale marii actriţe

 

Au divorțat după 13 ani de căsătorie

 

Actorii Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în anul 2000, după 13 ani de căsnicie. În afară de Scout LaRue, ei mai au împreună două fete, Rumer (32 de ani) și Tallulah (27 de ani). Demi Moore a încercat din răsputeri să-și refacă viața după divorț. S-a orientat spre bărbații mai tineri, astfel că a pus ochii pe Ashton Kutcher în anul 2003. În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani dintre ei doi, Demi și Ashton s-au căsătorit doi ani mai târziu, în septembrie 2005, însă iubirea lor nu a durat prea mult timp. Problemele au început în 2010, odată cu fidelitățile lui Ashton. Demi a încercat să îl ierte, dar în cele din urmă, relația lor s-a terminat cu un divorț, în anul 2013. Acela a fost și momentul în care Demi a intrat în depresie și a trebuit să se interneze într-o clinică de reabilitare. Demi Moore și Bruce Willis au fost văzuți din nou împreună la aniversarea fiicei lor.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1