Demi Lovato, fără lenjerie intimă la Premiile Grammy! S-a văzut tot prin rochie

demi.jpg

demi lovato
Demi Lovato a întors toate privirile la decernarea Premiilor Grammy
Foto: Splash News

Demi Lovato (24 de ani) revine în atenția publicului prin formele sale apetisante. Frumoasa brunetă a pășit pe covorul roșu de la Premiile Grammy într-o ținută foarte sumară.

Demi a întors toate privirile le eveniment când a apărut într-o rochie dantelată foarte transparentă și decoltată care a lăsat la vedere mai mult decât ar fi trebuit. Ptrivit Daily Star, cântăreața pare că s-a simțit mai în largul ei venind fără lenjerie intimă, iar datorită ținutei sale provocatoare nu a fost deloc greu de observat acest lucru.

demi_2.jpg

demi lovato
Demi a purtat o rochie decoltată
Foto: Splash News

Ea a fost mai mult decât încântată să vadă toate obiectvele aparatelor foto ațintite spre trupul său și a părut foarte sigură pe sine, cu toate că o privire indiscretă ar fi putut observa cele mai intime detalii de sub rochie.

demi_1.jpg

demi lovato
S-au putut vedea cele mai intime detalii ale coprului său prin rochia transparentă
Foto: Splash News

De asemenea, Demi Lovato nu a uitat să amintească de prietenul și colaboratorul său, Nick Jonas, unul dintre cei trei frați Jonas, care a ajutat-o de-a lungul anilor să capete încredere în sine. Cu siguranță Nick a făcut o treabă foarte bună în acest sens!

Loading...
 
 

Citește și

  • demi lovato

    Este una dintre cele mai bârfite celebrități de la Hollywood atunci când vine corba de problemele ei personale, dar ascunde o poveste tristă. Demi Lovato a povestit stilul ei de viață dezordonat pe care l-a avut încă din copilărie și că a avut nevoie de mult timp pentru a scăpa de dependența de alcool.

  • demi lovato

    Demi Lovato (23 de ani) a scos pe piața muzicală un nou single, iar în noul videoclip, care va fi lansat curând, ea a fost filmată complet goală. Cântăreața nu a vrut însă să-și lase fanii să aștepte prea mult, astfel că a publicat pe Internet câteva dintre pictorialele incendiare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1