Decolteu pe toate părțile! Miley Cyrus a lăsat la vedere multă piele la Met Gala 2018

miley.jpg

miley cyrus
Miley, aproape de un dezastru vestimentar
Foto: EPA

Chiar dacă zilele ei de fată rebelă păreau că au trecut și că a adoptat o viață mai liniștită, Miley Cyrus demonstrează că îndrăzneața de altădată iese la suprafață din când în când. În timpul liber stă îmbrăcată în haine lejere, dar pe covorul roșu strălucește.

Luni seară, 7 mai, cu ocaza celui mai important eveniment de modă al anului, Met Gala, Miley a ales să poarte o rochie care a lăsat la vedere mulă piele. Deși lungă până în pământ, ținuta semnată Stella McCartney a pus în valoare atuurile fizice ale cântăreței. Vedeta și-a făcut apariția la Gala Met după o absență de trei ani și fără logodnicul Liam Hemsworth. Chiar și așa, s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra sa.

h_54315232.jpg

miley cyrus
Miley Cyrus a avut o apariție îndrăzneață
Foto: EPA

 

Miley a ales negrul pentru rochia sa decupată spectaculos. Decoleteul adânc în V a fost completat de spatele lăsat gol. Periculos de gol, având în vedere că un accident vestimentar i-ar fi dezelit posteriorul foarte ușor, dar și sânii. O ploaie de accesorii i-au împodobit gâtul, brațele și degetele, iar cerceii în formă de cruce au fost un tribut adus temei evenimentului: Moda și inspirația catiolică.

h_54315230.jpg

miley cyrus
Miley și-a pus în valoare spatele
Foto: EPA
Loading...

Citește și