De ce nu se grăbeşte Rosie Huntington-Whiteley să se mărite cu Jason Statham

jason_statham_rosie-huntington-whiteley.jpg

jason statham si rosie huntington whiteley
Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley sunt împreună de opt ani
Foto: Guliver/ Getty Images

Jason Statham (51 de ani) şi Rosie Huntington-Whiteley (31 de ani) formează unul dintre cele mai solide şi frumoase cupluri de la Hollywood. Sunt împreună de opt ani, iar în 2017 au devenit părinţii unui băieţel. Fotomodelul a dezvăluit recent de ce nu se grăbeşte să se mărite cu Jason Statham.

Rosie Huntington-Whiteley a acordat un interviu publicaţiei Extra, în care a vorbit despre relaţia ei cu Jason, despre cum li s-a schimbat viaţa după ce au devenit părinţi, dar şi ce planuri de viitor au.

De ce nu se grăbeşte Rosie Huntington-Whiteley să se mărite cu Jason Statham

Rosie a declarat că “măritişul nu este o prioritate uriaşă” pentru ea şi Jason. “Totul va fi la timpul potrivit. Amândoi ne-am concentrat pe cariere, dar am vorbit despre asta. Nu este o prioritate uriaşă pentru noi, acum suntem atât de fericiţi. Cred că ar fi amuzant să facem asta când băieţelul nostru va mai creşte puţin. Aşa va fi şi el implicat la nunta noastră”, a declarat fotomodelul, potrivit People.

Rosie Huntington-Whiteley şi Jason Statham au un băieţel

Rosie Huntington-Whiteley şi Jason Statham au un băieţel de 16 luni, pe care l-au botezat Jack Oscar. Cuplul s-a logodit în ianuarie 2016, iar Rosie şi-a etalat diamantul uriaş la “Globurile de Aur”. Jason şi Rosie sunt împreună de opt ani.

Rosie spune despre Jason că este un partener grozav şi un tată nemaipomenit. “Se trezeşte la 5 dimineaţă, doar ca să mai dorm eu o oră în plus. Este foarte grijuliu cu cel mic. Sunt foarte norocoasă, Jason este un partener grozav”, a mai spus Rosie. Fotomodelul a mai declarat că îşi doreşte o familie numeroasă şi vrea să facă mai mulţi copii.

 

Loading...

Citește și