De ce își ține Meghan Markle tot timpul mâinile în buzunar?

meghan.png

Meghan Markle face mereu asta când e în public
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Protocolul regal îi impune Ducesei de Sussex anumite gesturi la fel de bine precum îi interzice altele. Însă nu de puține ori am observat că soția Prințului Harry preferă ținutele cu buzunare și asta mai ales în ultima perioadă. O perioadă destul de tensionată din viața ei…

S-au dus vremurile în care fosta actriță hollywoodiană se putea prezenta în public cu părul vâlvoi, unghiile negre și își putea încrucișa picioarele de fiecare dată când se așeza pe vreun scaun! Acum este membră a familiei regale britanice și trebuie să respecte obiceiurile lor, indiferent cât se logice sau, dimpotrivă, aberante sunt.

Însă nu pot ascunde faptul că, în ultima perioadă, Meghan a făcut niște alegeri vestimentare – care au fost lăudate cu zece guri de criticii vestimentari, de altfel – din proprie voință, dar care atrag atenția asupra unui detaliu deloc ușor de ignorat.

Astfel, vedeta de 37 de ani este văzută de fiecare dată cu mâinile în buzunar. Bineînțeles atunci când poartă ținute cu buzunare… Însă, în aparițiile ei publice recente, Ducesa de Sussex a ales rochii cu asemenea detalii.

Iată de ce!

loading...
Loading...