De ce ii e Frică lui Salman Khan s-o ia de nevastă pe Iulia Vântur

iulia_vantur_salman_khan.jpg

iulia vantur salman khan
Iulia Vântur și Salman Khan nu se mai ascund de camerele de fotografiat
Citeste tot despre: 

Salman Khan și Iulia Vântur s-au trezit într-o vâltoare mediatică după ce s-au afișat pentru prima dată, ca un cuplu, la un eveniment monden de impact în India. Actorul va avea, în curând, o premieră cinematografică, Salman a devenit foarte nervos, semn că îl deranjează mediatizarea relaţiei cu “Lulia”.

Salman Khan (50 de ani) este din ce în ce mai nervos în ultima vreme, după ce ziariştii indieni au publicat data nunţii sale cu Iulia Vântur (35 de ani), care coincide și cu ziua de naştere a actorului, 27 decembrie. „nu e treaba voastră, e doar treaba mea când mă însor. O să vă anunţ pe Facebook şi pe Twitter”, a răbufnit Salman într-o conferință de presă. 

Actorul este foarte deranjat că toată lumea şi-a îndreptat atenţia către relaţia lui cu Iulia Vântur şi nimeni nu îl mai întreabă despre pelicula „Sultan”, care va avea premiera pe 6 iulie în India și unde are un rol principal. Producătorii vor să facă un eveniment important în India. însă Salman este chestionat numai pe seama relației cu Vântur. 

Actorul nu mai vrea să se scrie nimic despre relaţia lui până la premiera filmului din India. Se zvoneşte că la premieră va fi prezentă și Iulia Vântur alături de familia actorului şi de cei mai buni prieteni ai săi. 

Salman se teme, însă, că această relaţie i-ar putea afecta imaginea de macho şi fanele ar putea să nu-l mai placă. Nu o dată, el le-a spus cunoscuţilor că îi este teamă că își va pierde admiratoarele după ce s-ar căsători. „Sultan” ar ajunge și la cinematografele de la noi din ţară, pe 15 iulie, atunci când distribuitorii români vor pregăti un mega eveniment cu multe surprize din partea lui Salman Khan. 

Loading...

Citește și

 • iulia vantur salman khan

  Ba se căsătoresc, ba nu se căsătoresc, cine mai știe? Cert este că presa este însetată să afle când își vor uni destinele Salman Khan și Iulia Vântur. Celor doi le place să îi țină ca pe ace pe jurnaliști și pe fani, și deși au fost văzuți împreună de nenumărate ori, nici până acum nu și-au anunțat oficial relația.

 • iulia vantur salman khan

  După mai mulți ani de când sunt un cuplu ferit de ochii lumii, Iulia Vântur (35 de ani) și Salman Khan (50 de ani) s-au afișat în postura de cuplu la nunta actriţei indiene Preity Zinta. Mai mult, fotografiile care au împânzit Internetul și care o înfățișează pe prezentatoarea de la "Ferma Vedetelor" la brațul mamei starului indian întăresc și mai tare ideea că pentru Khan și Vântur bat clopotele de nuntă.

 • Iulia Vantur, Salman Khan

  Prima apariție în public în care ce doi și-au asumat relația a stârnit valuri de reacții. Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu, iar acum o știe toată lumea! Mai mult, frumoasa prezentatoare de la Pro TV a fost surprinsă de paparazzii indieni la însoțind-o pe mama actorului indian, semn că Iulia a fost acceptată de familia Khan. Până astăzi, nimeni nu a știut, însă, ce spun părinții blondei despre relația cu faimosul cuceritor indian.

 • iulia vantur salman khan

  De luni bune umblă vorba că Salman Khan și Iulia Vântur urmează să își pună pirostriile în această iarnă. Până recent, zvonurile circulate în presănu i-au deranjat pe cei doi, însă se pare că actorul indian a ajuns la capătul răbdării.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1