De ce femeia care l-a cucerit pe James Bond își ascunde chipul

pierce_main.png

pierce brosnan agentul 007 Keely Shaye Smith
Pierce și Keely, pe vremea când erau logodnici
Foto: Getty Images

Keely Shaye Smith (54 de ani) este soția lui Pierce Brosnan (64 de ani), actorul cunoscut pentru rolul din seria „Agentul 007”. În timp ce Pierce publică numeroase poze în care arată foarte bine pentru vârsta lui, soția sa continuă să ne arate silueta ei de acum 24 de ani.

Keely activează în domeniul jurnalismului și în lumea modei, dar ea pare să se ascundă de camerele foto. Deși actorul publică poze și selfie-uri din viața de zi cu zi, Keely continuă să folosească poze care nu mai reflectă imaginea ei actuală.

Pierce nu se ferește să își exprime iubirea față de soția lui, publicând poze recente în care o îmbrățișează, alături de mesaje romantice. Dar fostul fotomodel preferă pozele din natură și cele vintage.

pierce1.png

pierce brosnan agentul 007 Keely Shaye Smith
Keely nu are niciun motiv să își ascundă silueta. Pierce nu ezită să se afișeze cu soția lui la evenimente, chiar dacă a luat ceva kilograme în plus după nașteri
Foto: Getty Images

După nașterea celor doi băieți, Dylan Thomas (21 de ani) și Paris Becket (17 ani), se pare că soția Agentului 007 să se fi confruntat cu kilogramele în plus. Există, totuși, numeroase vedete care aleg să celebreze „semnele” maternității. Anne Hathaway, actrița care a câștigat premiul oscar pentru rolul ei din filmul „Mizerabilii” (2012), a declarat pentru reporterii revistei „People”: „Nu încerc să recapăt ceea ce a fost. Merg înainte cu ceea ce este acum. Unele lucruri sunt așa cum erau, iar altele sunt diferite. Dar sunt atât de mândră de ceea ce aceste schimbări simbolizează”.

Chiar dacă pare că jurnalista și-a pierdut încrederea de sine, ea a ținut să își exprime public iubirea pentru Pierce. De Ziua Îndrăgostiților, ea a publicat o poză din anul 1994, când cei doi s-au cunoscut, însoțită de mesajul: „Pentru încă 24 de ani de iubire, râsete și veselie #IubireaȘiNumaiIubirea”.

Loading...

Citește și