De ce e mai greu s-o îmbraci pe Kate Middleton decât pe Meghan Markle. Un creator de modă explică

meghan-markle-kate-middleton.jpg

Ambele mămici VIP au fost comparate, în mod repetat, cu regretata lor soacră, Prinţesa Diana
clickpentrufemei.ro

Cele două „rivale” colaborează cu diverşi designeri şi stilişti, pentru a se asigura că arată întotdeauna perfect în spaţiul public. Indiferent că participă la un eveniment regal, la un interviu oferit presei sau la o cină oficială, atât Kate, cât şi Meghan arată întotdeauna minunat. Însă presiunea pe care o simte stilistul, atunci când trebuie s-o îmbrace pe una dintre soţiilor prinţilor britanici, e cât se poate de apăsătoare. Care este motivul?

Meghan este mare amatoare de creaţii vestimentare semnate Maria Means Cote. Însă nu numai ţinutele ei sunt apreciate de critici, ci şi accesoriile preţioase pe care le poartă. În cazul lui Kate, şi ea este preferata celor mai mari case de modă din lume, doar că ea trebuie să respecte mai multe reguli decât cumnata ei atunci când vine vorba despre culorile alese, croiul pieselor ei vestimentare, lungimea rochiei şi câte şi mai câte.

Un lucru e limpede – amândouă ne-au atras atenţia, de-a lungul anilor, cu rochiilor lor de gală, pălăriile sau bijuteriile purtate. Au devenit, la scurt timp după ce au ajuns în lumina reflectoarelor, nişte repere în fashion, aproape tot ceea ce poartă ele – şi este mai accesibil – se epuizează din magazine în doar câteva ore.

Citește aici continuarea.

Loading...