De ce a „dispărut“ Lauryn Hill, solista Fugees. „Lucrez cu normă întreagă la traumele care au venit odată cu faima“

profimedia-0098262682.jpg

Lauryn Hill are, acum, 45 de ani @profimedia
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Lauryn Hill este o voce inconfundabilă a anilor ʼ90, iar hiturile interpretate de ea, printre care „Killing Me Softly“, Fu-Gee-La“ şi „Ready or Not“ sunt ascultate şi azi. După ce a cunoscut succesul cu trupa Fugees, s-a lansat în cariera solo şi a lansat un singur album. Succesul s-a stins, artista a dispărut din vizorul publicului şi chiar a făcut închisoare.

În 1998, a lansat albumul solo „The Miseducation of Lauryn Hill“, care avea să ajungă pe locul 10 în topul celor mai bune 500 de albume din toate timpurile, realizat de celebra revistă „Rolling Stone“. Mai mult, a influenţat o generaţie întreagă de muzicieni, de la Rihanna la Drake şi Cardi B. La începutul anilor 2000, însă, Lauryn Hill (45 de ani) a lăsat în urmă faima şi industria muzicală. 

După lansarea albumului „The Miseducation of Lauryn Hill“, unii dintre colaboratorii cântăreţei i-au intentat un proces susţinând că nu i-a creditat în mod corespunzător pentru contribuţiile lor pe album. Acest litigiu a fost soluţionat în afara instanţei de judecată, trei ani mai târziu, în condiţii nedezvăluite.

Citește aici ce s-a întâmplat cu artista în 2012 și cum și-a revenit Lauryn Hill.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1