David şi Victoria Beckham, în pragul divorţului

19-sport-2.jpg

David şi Victoria formau un cuplu solid
FOTO: Guliver/ GettyImages

După o relaţie de iubire de aproape 20 de ani, David şi Victoria Beckham au ajuns într-un punct mort. Cel puţin aşa susţine revista americană „OK! Magazine”, care a aruncat „bomba” unui divorţ iminent între cele două vedete.

Apropiaţii cuplului au dezvăluit intenţia fostului fotbalist englez de a începe o nouă viaţă, departe de frumoasa Victoria, cea care i-a dăruit patru copii. Din câte se pare, va mai dura ceva timp până când divorţul va deveni oficial, soţii Beckham încercând în această perioadă să-şi regleze conturile.

Cum David (40 de ani) şi Victoria (41 de ani) n-au semnat înainte de căsătoria din 1999 un contract prenupţial, cei doi urmează să-şi împartă acum o avere estimată la aproximativ un miliard de dolari.

Zvonurile separării sunt confirmate de faptul că soţii Beckham n-au mai apărut împreună de mult timp, iar „Posh Spice” şi-ar fi şters de pe spate un tatuaj prin care îşi declara iubirea faţă de soţul ei.

loading...

Citește și

 • david victoria beckham casa

  David (40 de ani) și Victoria Beckham (41 de ani) s-au îndrăgostit de o casă de 36 de milioane de euro din Costwalds, în Anglia. Celebrul cuplu nu se uită la bani când vine vorba de familie și se pare că s-a hotărât să achiziționeze reședința de lux. Fotbalistul și familia sa au vizitat propietatea săptămâna trecută și au fost foarte impresionați.

 • Victoria Beckham, pata, pantaloni patati

  Ups! Victoria Beckham (41 de ani) s-a făcut de râs în fața tuturor după o seară de pomină. Fosta cântăreață a fost surprinsă la Săptămâna Modei din Londra cu o pată între picioare.

 • david beckham erclama video haios

  David Bckham se descurcă în faţa aparatului de filmat aproape la fel de bine pe cât o făcea pe tere, cu minge, în timpul carierei de fotbalist. Fostul internaţional englez e protagonistul unei reclame extrem de distractive, în care, aşa cum veţi vedea, îi dă o replică excepţională unui comediant cunoscut, Kevin Hart.

 • david victoria beckham

  Cuplul Beckham este unul dintre cele mai îndrăgite din showbiz. Victoria (41 de ani) face senzație de fiecare dată când apare la brațul lui David (40 de ani), dar și invers. De această dată, fostul fotbalist a jocat rolul fotografului și a surprins-o pe mama copilașilor lui într-o ipostază incendiară.