David Duchovny, la plajă cu iubita cu 33 de ani mai tânără. Ce corp atletic!

david_duchovny_iubita.jpg

david duchovny si monique pembleberry
David Duchovny, la plajă cu iubita tinerică
foto: Hepta

Actorul David Duchovny a fost surprins de paparazzi pe o plajă din Malibu, alături de iubita lui, Monique Pendleberry, mai tânără decât el cu 33 ani. Se pare că, în ciuda tuturor pronosticurilor, relația lor a trecut testul timpului, cei doi sărbătorind deja 14 luni împreună.

David Duchovny (58 de ani) și Monique Pendleberry (25 de ani) s-au bucurat de soare și de vacanță pe o plajă din malibu, în compania câtorva prieteni. Se pare că lucrurile merg foarte bine între actorul din ”Dosarele X” și tânăra  care a absolvit de curând facultatea. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu un an și două luni, la un magazin de sucuri naturale la care lucra tânăra și de atunci sunt nedespărțiți.

david_duchovny_iubita_plaja.jpg

iubita lui david duchovny la plaja
Iubita lui David Duchovny, sexy în costum de baie
foto: Hepta

 

monique_pendleberry.jpg

monique pendleberry se joaca cu cainele pe plaja
Monique s-a distrat cu câinele pe plajă
foto: Hepta

 

david_duchovny_monique_pembleberry.jpg

david duchovny si monique pembleberry
David Duchovny și Monique Pembleberry, îndrăgostiți pe plajă
foto: Hepta

 

Fostă jucătoare de fotbal în timpul facultății, Monique a afișat pe plaja din Malibu o formă de invidiat. Corpul ei atletic a fost perfect pus în valoare de costumul de baie din două piese, cu slip tanga. Monique a zâmbit larg tot timpul, s-a jucat cu câinele și a schimbat priviri drăgăstoase cu actorul din ”Californication”.

David Duchovny s-a tratat pentru dependență de sex

David Duchovny a fost căsătorit timp de 17 ani cu actrița Tea Leoni, cu care are doi copii și de care a divorțat în 2014. În 2008, pe vremea când juca rolul unui scriitor afemeiat în serialul ”Californication”, actorul s-a internat într-o clinică din Statele Unite pentru a-și tratata dependența de sex.

loading...
Loading...

Citește și