David Duchovny, la plajă cu iubita cu 33 de ani mai tânără. Ce corp atletic!

david_duchovny_iubita.jpg

david duchovny si monique pembleberry
David Duchovny, la plajă cu iubita tinerică
foto: Hepta

Actorul David Duchovny a fost surprins de paparazzi pe o plajă din Malibu, alături de iubita lui, Monique Pendleberry, mai tânără decât el cu 33 ani. Se pare că, în ciuda tuturor pronosticurilor, relația lor a trecut testul timpului, cei doi sărbătorind deja 14 luni împreună.

David Duchovny (58 de ani) și Monique Pendleberry (25 de ani) s-au bucurat de soare și de vacanță pe o plajă din malibu, în compania câtorva prieteni. Se pare că lucrurile merg foarte bine între actorul din ”Dosarele X” și tânăra  care a absolvit de curând facultatea. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu un an și două luni, la un magazin de sucuri naturale la care lucra tânăra și de atunci sunt nedespărțiți.

iubita lui david duchovny la plajaZoom
Iubita lui David Duchovny, sexy în costum de baie
foto: Hepta

 

monique pendleberry se joaca cu cainele pe plajaZoom
Monique s-a distrat cu câinele pe plajă
foto: Hepta

 

david duchovny si monique pembleberryZoom
David Duchovny și Monique Pembleberry, îndrăgostiți pe plajă
foto: Hepta

 

Fostă jucătoare de fotbal în timpul facultății, Monique a afișat pe plaja din Malibu o formă de invidiat. Corpul ei atletic a fost perfect pus în valoare de costumul de baie din două piese, cu slip tanga. Monique a zâmbit larg tot timpul, s-a jucat cu câinele și a schimbat priviri drăgăstoase cu actorul din ”Californication”.

David Duchovny s-a tratat pentru dependență de sex

David Duchovny a fost căsătorit timp de 17 ani cu actrița Tea Leoni, cu care are doi copii și de care a divorțat în 2014. În 2008, pe vremea când juca rolul unui scriitor afemeiat în serialul ”Californication”, actorul s-a internat într-o clinică din Statele Unite pentru a-și tratata dependența de sex.

loading...
Loading...

Citește și