David Bowie a lăsat o avere de 230 milioane $

david_bowie.jpg

david bowie
david bowie
Citeste tot despre: 

David Bowie s-a stins în somn, înconjurat de cei dragi, în casa lui din Londra, duminică (10 ianuarie). După 18 luni de luptă teribilă cu groaznicul cancer, rockerul, care a dominat muzica internaţională peste 45 de ani, se ridică la cer. Cu doar două zile înainte îşi încheiase misiunea pe Pământ: lansase ultimul album, „Blackstar”.

„Îi plângem cu toţii dispariţia prematură dintre noi, dar familia vă roagă să îi respectaţi durerea”, a anunţat luni (11 ianuarie) purtătorul de cuvânt al lui David Bowie. La căpătâiul său, în ultimele clipe, s-au aflat soţia Iman şi fiica Alexandra (15 ani), dar şi fiul său din prima căsnicie Duncan Zowie Jones (44 de ani) şi soţia acestuia Rodene Ronquillo.

Din păcate, prima soţie Angie Bowie de care s-a despărţit în 1980, după 10 ani de mariaj, se află în casa „Big Brother” din Londra şi nu a avut ieri voie să iasă pentru a-şi lua rămas bun. După o carieră de 47 de ani, David Bowie a reuşit să strângă o avere de peste 230 milioane $.

Cu peste 170 de milioane de copii vândute, „rockerul elegant” al Marii Britanii, cel care şi-a pus amprenta asupra a trei generaţii, le-a asigurat urmaşilor un viitor liniştit. La avere se adaugă drepturile de autor care le mai pot aduce urmaşilor peste 400 de milioane din vânzări până la finele lui 2016. El va fi înmormântat la Londra.

Viața lui David Bowie, impresionantă

loading...

Citește și

 • david bowie mort concert viata

  Cântărețului David Bowie ar putea fi oricând subiect de film... Artistul care a murit duminică (10 ianuarie), la 69 de ani, după ce s-a luptat în secret cu cancerul timp de 18 luni are o biografie impresionantă. Click! îți prezintă cele mai interesatnte momente din viața sa dinainte de a deveni celebru.

 • david bowie angela bowie

  Legendarul muzician englez David Bowie s-a stins din viața duminică (10 ianuarie). Își lansase ultimul album, „Blackstar”, la 8 ianuarie, chiar de ziua lui de naștere. Bowie a rămas în amintirea publicului drept un personaj excentric, care a schimbat complet imaginea muzicii.

 • Legendarul artist David Bowie a murit duminică (10 ianuarie), la vârsta de 69 de ani, după o luptă de 18 luni cu cancerul. Deşi a fost bolnav, cântăreţul englez a ţinut secretă boala sa, însă a avut grijă să le dea de înţeles fanilor că nu mai are mult de trăit. Chiar de ziua lui, pe 8 ianurie, Bowie a lansat ultimul său album, "Blackstar", alături de un videoclip pentru piesa "Lazarus", care anunţa moartea artistului.

 • david bowie cancer duncan jones

  Legendarul muzician britanic David Bowie s-a stind din viață, duminică (10 ianurie), după 18 luni crâncene în care s-a luptat cu cancerul. Fiul artistului, regizorul Duncan Jones (44 de ani), a confirmat vestea pe contul său de Twitter. În octombrie 2013, cu doar șase luni înainte ca Bowie să fie diagnosticat, soția lui Duncan, Rodene Ronquillo (35 de ani), a scăpat de cancer.

 • david bowie

  David Bowie a fost un artist impresionant şi un inovator. Dispariţia sa, duminică (10 ianuarie), după o luptă de 18 luni cu cancerul a şocat lumea. Artistul, pe numele său real David Robert Hayward-Jones, a realizat de-a lungul carierei 25 de albume de studio, 9 albume live, 13 albume video şi peste 51 de videoclipuri pentru melodiile sale.

 • david bowie

  Legendarul artist David Bowie s-a stins din viață la numai trei zile după ce a implinit vârsta de 69 de ani. Duminică (10 ianuarie) spre luni dimineață (11 ianuarie), cântărețul a pierdut lupta împotriva cancerului. Anunțul tragicului deces a fost făcut de fiul lui, Duncan Jones, care a confirmat vestea pe o rețea socială.

 • david bowie a murit

  Zi neagră în lumea muzicii! Celebrul David Bowie a încetat din viață duminică (10 ianuarie), la două zile după ce a împlinit 69 de ani. Artistul s-a luptat cu cancerul timp de 18 luni. Anunțul morții sale a fost făcut pe pagina lui de Facebook luni (11 ianuarie). Fiul său, Duncan Jones, a confirmat și el vestea, pe contul lui de Twitter.

 • david bowie

  David Bowie a pierdut duminică (10 ianuarie), lupta cu cancerul, după 18 luni în care a suferit discret. La două zile după ce a împlinit 69 de ani, cântăreţul, compozitorul și producătorul britanic a părăsit această lume şi a plecat la ceruri, să-i reîntâlnească pe colegii dipăruți înaintea sa din această lume, Freddie Mercury, Major Tom sau Ziggy.