David Beckham, cu ochii în lacrimi! Cum l-a surprins fiul lui, Brooklyn

david_si_brooklyn_111111.jpg

Brooklyn a venit special din New York în Londra, pentru ziua tatălui lui
Foto Instagram

Un tătic emoționat! David Beckham a fost complet surprins de fiul lui, după ce acesta a venit special din New York, pentru a celebra ziua tatălui său, la un restaurant din Londra.

Este cunoscut deja faptul că cei din clanul Beckham țin extrem de mult la ideea de familie unită, însă mereu reușesc să aducă zâmbete pe fețele fanilor lor, atunci când publică filmulețe sau poze cu gesturile frumoase pe care și le fac unii altora. După ce a trecut ziua de naștere a Victoriei Beckham, acum a fost rândul tăticului David să fie în centrul atenției. 

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit David Beckham de ziua lui nu a fost unul de natură materială însă, ci o vizită surpriză din partea fiului lui, care era plecat în New York, acolo unde a ales să studieze. Unul dintre fimulețele publicate de soția lui David, Victoria, îl înfățișează pe Brooklyn strecurându-se „pe furiș” în restaurantul în care sărbătoritul lua cina, cu ocazia zilei de naștere, miercuri, alături de familie. Grabindu-se direct la tatăl său și îmbrățisându-l imediat pe acesta, fostul fotbalist a fost complet luat prin surprindere, nerealizând pe moment ce se întâmplă. Însă, imediat cum și-a dat seama că cel care îl îmbrățișa era, de fapt, fiul lui cel mare, David a fost copleșit de emoție, abținându-se să nu izbucnească în plâns. „Ce faci tu aici? Ce faci tu aici?!”, au fost singurele cuvinte pe care sărbătoritul le-a putut rosti în acele momente, știind că Brooklyn era plecat tocmai în New York și neașteptându-se ca acesta să fie prezent de ziua lui. „Ești bine? La mulți ani!! Tocmai ce am aterizat”, i-a replicat fiul lui, în timp ce se îmbrățișau. 

david_si_brooklyn.jpg

Momentul în care Brooklyn și-a surprins tatăl
Foto: Captură Instagram

Victoria, care și-a serbat ziua de naștere luna trecută, a fost surprinsă în același mod de David și de fiul lor cel mare, care au organizat împreună întoarcerea acasă la Londra, a lui Brooklyn, pentru a sărbători împreună evenimentul. Acum a fost rândul Victoriei să-i întoarcă favorul soțului ei, și a reușit din plin! Surpriza întoarcerii lui Brooklyn a eclipsat în mod sigur celelalte cadouri primite de fotbalist, printre care și un set elegant de pahare de vin, oferite într-o cutie specială, semnată Louis Vuitton. 

Potrivit conturilor personale de Instagram ale celor doi soți, se poate observa cum David a primit, de asemenea, multe felicitări ce conțineau declarații emoționante de la ceilalți trei copii ai cuplului. „Ești cel mai bun tătic din lume și te iubesc mult”, i-a scris Romeo Beckham, tatălui lui. 

Cei din familia Beckham reușec să demonstreze încă o dată, că deși sunt extrem de faimoși și bogați, apreciază lucrurile simple și simbolice, în detrimentul cadourilor scumpe, și că sunt o familie pe cât de frumoasă, pe atât de normală. 

 

 

Loading...

Citește și