Dau la pedale ca să se menţină tineri

15-v-foto1-3col-180-profimedia-0409161041.jpg

Harrison Ford
Harrison Ford, surprins la o cursă pe două roţi în Los Angeles
Foto: Profimedia

Bicicleta e secretul formei lor fizice de invidiat! Harrison Ford se menţine tânăr datorită curse­lor pe două roţi. Arnold Schwarzenegger, Goldie Hawn, Kurt Russell şi Idris Elba adoră de asemenea bicicletele.

La 76 de ani, Harrison Ford arată incredibil de bine. Secretul său este pasiunea pentru mersul pe bicicletă. Soţul Calistei Flockhart (54 de ani) a fost surprins recent îmbrăcat sportiv la o cursă pe două roţi în Los Angeles. Actorul din seria “Indiana Jones”, care are o avere de 230 milioane $, preferă plimbările pe bicicletă, antrenamentelor în sala de gimnastică.

Arnold Schwarzenegger (71 de ani) e de asemenea pasionat de mersul pe bicicletă. Starul, cu o avere de 400 milioane $, spune că mersul pe două roţi îl ajută să-şi protejeze genunchii. Pe măsură ce înaintează în vârstă, dă la pedală zilnic pentru buna funcţionare a încheieturilor. Ca să se menţină în formă, “Terminatorul” vrea să facă înconjurul lumii pe bicicletă. Actorii Goldie Hawn, de 72 ani, şi Kurt Russell, de 67 ani, se menţin tineri tot cu mersul pe bicicletă. De când sunt împreună, din 1983, pedalează amândoi în fiecare zi. Goldie, care are averea de 60 milioane $, şi Russell, care are în conturi 70 milioane $, sunt un cuplu trainic, deşi nu s-au căsătorit niciodată. Pasiunea pentru bicicletă i-a unit. Actorul Idris Elba (46 de ani) a fost surprins recent făcând curse pe bicicletă cu iubita sa, Sabrina Dhowre (29 de ani), în Hawaii. Starul, cu averea de 25 milioane $, spune că îşi păstrează, astfel, trupul puternic şi buna dispoziţie. 

 

Click! spune

15-v-foto5-135-100-profimedia-0410580362-1.jpg

Idris Elba şi iubita, Sabrina Dhowre, fac curse pe două roţi în Hawaii
Foto: Profimedia

Mersul pe bicicletă aduce mari beneficii:

  • Arde caloriile, menţine corpul frumos
  • Încarcă trupul cu energie
  • Menţine starea de sănătate a organismului
  • Tonifiază musculatura
  • Eliberează de stres
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1