A dat 1.500 $ să umble-n blugi rupţi de leoaice

k125-vedext-1.jpg

Kanye West a vrut să fie primul care se îmbracă în blugi făcuţi de lei
Foto: Guliver/ Splashnews

Bătaie pe zdrenţe! Starurile de la Hollywood se înghesuie să-şi ia pantaloni rupţi de la o grădină Zoo din Japonia. Leii nu mai fac faţă cererii şi au nevoie de întăriri.

După ce grădina Zoo Kamine din Tokyo a organizat în 2014 o strângere de fonduri vânzând blugi rupţi de lei, “Zoo Jeans” au devenit ultima fiţă la Hollywood.

k225-vedext-1.jpg

Ultima fiţă! Kanye West are pantalonii sfâşiaţi de felinele uriaşe de la grădina Zoo din Tokyo
Foto: Guliver/ Splashnews

“La început am vrut doar să le oferim leilor ceva de joacă, dar organizaţia internaţională WWF a venit cu ideea să organizăm o strângere de fonduri cu blugi rupţi.

k325-vedext-2.jpg

Kanye West a vrut să fie primul care se îmbracă în blugi făcuţi de lei
Foto: Guliver/ Splashnews

I-am scos la licitaţie şi s-au vândut în doar câteva zile”, a povestit directorul grădinii Zoo începutul afacerii “Zoo Jeans”.

k425-vedext-4.jpg

Justin Bieber a dat şi el 1.500 $ pe blugii japonezi
Foto: Guliver/ Splashnews

Însă succesul a fost răsunător. Mii de oameni au comandat câte o pereche, în ciuda faptului că blugii costă 1.500 $. Rapper-ul Kanye West (39 de ani) a fost printre primele vedete de la Hollywood care şi-a luat o pereche.

k525-vedext-5.jpg

Jennifer Lopez are pantalonii ferfeniţă
Foto: Guliver/ Splashnews

După el a venit rândul divei latino Jennifer Lopez (46 de ani), apoi al lui Justin Bieber (22 de ani) şi al Rihannei (28 de ani). Leii abia dacă mai fac faţă cererii, având în vedere că norma zilnică e de doar 10 perechi. Apoi se plictisesc şi încep să se joace cu altceva.

k625-vedext-3.jpg

Rihanna şi-a luat şi ea o pereche
Foto: Guliver/ Splashnews

Şi pentru că au o personalitate puternică, uneori leoaicele renunţă la meseria de designer şi lenevesc la soare zile întregi, în loc să creeze “cele mai scumpe zdrenţe din lume”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1