Danny Trejo, din filmul ”Machete”, a salvat un copil blocat într-o mașină răsturnată

danny trejo.jpg

danny trejo machete 2010
Danny Trejo, îndrăgit pentru rolul din seria ”Machete”, a salvat viața unui copil
Citeste tot despre: 

Actorul Danny Trejo, în vârstă de 75 ani, a devenit erou național în SUA după ce și-a riscat viața pentru a salva un copil blocat într-o mașină răsturnată, în Sylmar, Los Angeles, California. Accidentul a avut loc ieri, într-o intersecție din LA, după ce o șoferiță a forțat culoarea galbenă a semaforului.

Starul din ”Machete” super-erou în viața de zi cu zi! Danny Trejo, actor și producător de film, cunoscut pentru rolul din filmul ”Machete”, a scăpat de la moarte un copil prins între fiarele unei mașini răsturnate ieri, în Sylmar, Los Angeles California. Actorul nu a stat pe gânduri și s-a luptat cu fiarele contorsionate pentru a-l aduce la lumină pe micuțul în stare de șoc. Trejo nu a lăsat copilul din brațe până când bunica lui nu a fost eliberată și ea din maldărul de foare contorsionate în care a fost prinsă.

accident danny trejo.jpg

accident danny trejo
Accidentul s-a produs ziua în amiaza mare

Danny Trejo, erou național după ce a salvat copilul

Actorul american, în vârstă de 75 de ani, cu o avere estimată la 16 milioane de dolari, era în trecere prin cartierul San Fernando Valley, Los Angeles, California, când accidentul s-a petrecut sub ochii lui. O femeie a trecut pe roșu și a intrat direct în mașina în care se afla copilul. La o temperatură de 30 grade Celsius, asfaltul s-a încins periculos de tare și mașina răsturnată putea să explodeze, pentru că avea rezervorul fisurat. Însă, Danny Trejo nu a stat pe gânduri și a intervenit fără să ezite: s-a târât printre cioburi și a încercat să elibereze copilul înfricoșat, dar fără succes.

Citește și:

Jamie Foxx a salvat un om de la moarte: „Nu sunt erou”

Dwayne "The Rock" Johnson, erou şi în timpul liber, nu doar în filme! Şi-a salvat mama de la sinucidere

danny trejo si monica jackson.jpg

danny trejo si monica jackson
Danny Trejo a fost ajutat de Monica Jackson să elibereze făptura

A fost ajutat de o trecătoare care s-a târât în mașină

Atunci a intrat în scenă Monica Jackson, o trecătoare care s-a strecurat prin geamul portierei, a eliberat copilul, iar Trejo l-a scos, în siguranță. Nu a putut face același lucru și cu bunica micuțului, pentru că era blocată între fiare. În timp ce pompierii încercau să îndepărteze bucățile de metal care o țineau captivă pe bătrână, Danny Trejo i-a distras atenția copilului aflat în stare de șoc.”Copilul era panicat. I-am zis că totul este bine și că trebuie să ne folosim superputerile în astfel de situație”, a povestit Trejo. Bunica micuțului și șoferița din cealaltă mașină au ajuns la spital cu răni care nu le puneau viața în pericol. Danny Trejo a văzut lumina zilei în Los Angeles, într-o familie de imigranți mexicană și și-a petrecut tinerețile în pușcărie, unde și-a câștigat respectul devenind campion de box. După ce a fost eliberat s-a apucat de droguri, când a ajuns la dezintoxicare a fost îndrumat să meargă la o preselecție, la Hollywood. Danny Trejo a fost căsătorit cu Debbie Shreve timp de 12 ani și au divorțat în 2009, după ce au adus pe lume doi copii. În prezent, Trejo lucrează la ”Machete 3”.

Loading...

Citește și