Danny din «Tânăr şi neliniştit» filmează din nou în România!

Noua peliculă pentru care actorul lucrează se numeşte „Love by Design" şi din distribuţie mai fac parte Jane Seymopur din "Dr. Queen" şi românii Julia Nahmany, Alin Olteanu, Manuela Ciucur şi Ela Prodan, iar din echipă mai face parte Viorel Sergovigi. Actorul ne-a răspuns la câteva întrebări

Ce ştiai despre România înainte să vii aici?
M.D.: Ştiam despre Nadia Comăneci. O ştiu de la jocurile olimpice şi ştiu că românii au cei mai buni gimnaşti. Toţi americanii o iubesc.

CLIIMA20131113_0068_1.jpg

Michael filmează în România (Facebook)

Eşti recunoscut pe stradă în România?
M.D.: Când am fost într-o zi la supermarket, a fost o femeie care m-a urmărit prin magazin, până când s-a oprit să se convingă că sunt eu. S-a uitat fix la mine. Şi în America mi se întâmplă să mă oprească pe stradă şi să mă întrebe dacă sunt Michael Damian. După ce le răspund afirmativ, îmi zic sec: Nu, nu eşti tu! Unii, după ce le spun că sunt eu, îmi cer să le demonstrez. E amuzant.

CLIIMA20131113_0069_1.jpg

Danny aka Michael

Ce poţi să ne spui despre actorii români care au avut roluri în film?
M.D.: Au fost foarte buni. Sunt actori foarte buni şi vorbesc impecabil engleza, nici nu făceai diferenţa între ei şi vorbitorii nativi. Şi la audiţii, am întâlnit actori foarte buni. Sincer, nu a fost uşor să fac selecţia.

Ai jucat rolul lui Danny Romalotti timp de 22 de ani. Cum e sa joci acelaşi personaj atâţia ani?
M.D. Nu e deloc plictisitor, mai ales că personajul meu a evoluat. În plus, am scris o grămadă de melodii pe care le-am cântat, eram mereu în turneuri.. Cel puţin o dată pe săptămână trebuia să cânt în serial. Mă voi întoarce în serial cât de curând şi veţi avea surprize!

Cât de mult foloseşti Facebook-ul şi internetul?
M.D.: Sunt foare activ. Scriu tot timpul pe contul meu. Am şi un site www.michaeldamian.com, dar nu îl administrez singur.Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1