Daniel Craig îşi licitează maşina primită pentru interpretarea lui Bond

da.jpg

daniel craig masina licitatie
Daniel Craig vinde maşina în scop caritabil
foto: Christie.com

O bijuterie pe patru roţi de care te îndrăgosteşti la prima vedere. Daniel Craig (49 de ani) îşi licitează în scop caritabil maşina pe care a primit-o drept omagiu pentru interpretarea personajului James Bond. Este vorba despre un Aston Martin Vanquish (model 2014), cu o valoare estimată între 400.000 şi 600.000 de dolari.

De licitaţie se va ocupa celebra casa “Christie’s”, scrie The Sun. Maşina va fi expusă la sediul companiei din Los Angeles în perioada 27 februarie – 3 martie, înainte de a fi transportată la New York, unde va fi licitată în data de 20 aprilie, în cadrul licitaţiei „The Exceptional Sale”.

daniel_craig.jpg

james bond actor daniel craig
Daniel Craig va relua rolul agentului 007 pentru încă două filme din seria ”James Bond”

Banii vor merge la studenţii nevoiaşi

Veniturile provenite din vânzarea maşinii vor fi donate organizaţiei caritabile The Opportunity Network din New York. Craig şi soţia lui, Rachel Weisz, fac parte din consiliul director al acestei organizaţii, care ajută studenţii fără posibilităţi să îşi atingă obiectivele în facultate şi în carieră.

sss.jpg

daniel craig masina licitatie
Modelul Vanquish din 2014 a fost lansat în ediţie limitată, în doar 100 de exemplare
foto: Christie.com

 

Există doar 100 de exemplare în toată lumea

Modelul Vanquish din 2014 a fost lansat în ediţie limitată, în doar 100 de exemplare, pentru a celebra un secol de la înfiinţare. Autovehiculul oferit lui Daniel Craig este cel cu numărul „007” din această serie.

„A fost un omagiu adus carierei lui Daniel Craig. Ceea ce a adus el personajului Bond a fost atât de apreciat de companie şi, desigur, de fani!”, a spus Becky MacGuire, reprezentant al casei de licitaţii Christie‘s.

Exteriorul vehiculului este de culoarea "midnight blue", iar interiorul este acoperit cu piele de lux în albastru închis – nuanţele fiind alese luând în considerare preferinţa lui Daniel Craig pentru culori închise.

Un bolid Aston Martin DB10, creat special pentru James Bond, vândut cu 3,5 milioane $

Nu e prima oară când un bolid condus de Daniel Craig este scos la vânzare. În februarie 2016, unul dintre cele zece automobile Aston Martin DB10 produse special pentru filmul "Spectre", din seria "James Bond", a fost vândut pentru suma de 2.424.500 de lire sterline (aproximativ 3,5 milioane de dolari).

hepta_1947795.jpg

daniel craig masina licitatie
Dintre cele 10 automobile Aston Martin DB10 construite manual pentru această producție, 8 au apărut în film și 2 au fost folosite în acțiuni de promovare
foto: Hepta

 

Mașina a fost prezentată publicului pentru prima oară la 4 decembrie 2014, la Londra, în cadrul campaniei de promovare a filmului "Spectre". Sam Mendes, regizorul producției, a prezentat mașina drept "primul actor din distribuția filmului".

Loading...

Citește și

  • Actorul Daniel Craig (43 de ani) e foarte atent cu soţia lui, actriţa Rachel Weisz (41 de ani).

  • Actorul Daniel Craig a mărturisit că a minţit de a stins de multe ori, în viaţă, pentru ca să obţină unele roluri pe care le-a râvnit în filme.

  • Actorul Daniel Craig (44 de ani) nu are nici o reţinere faţă de cascadorii periculoase, dar când e vorba să rămână fără “indispensabili” este pur şi simplu paralizat de groază!

  • Cea mai faimoasă maşină din lume, Aston Martinul DB5, fabricat în 1964, pe care l-a condus Sean Connery în ”Goldfinger” şi ”Thunderball”, a fost cumpărată cu 4,1 milioane de dolari de magnatul Harry Yeaggy din Ohio.