Dana Săvuică, goală în Playboy, de Crăciun?

CLIIMA20100706_0047_1.jpg

Dana Săvuică
Citeste tot despre: 

Prima femeie care a pzoat goală într-o revistă pentru bărbaţi din România a hotărât să repete experienţa.

La peste 40 de ani, Dana Săvuică e convinsă că poate rupe din nou ruga târgului cu formele ei, la fel cum a făcut-o şi acum 11 ani.

Are o fiică adolescentă, dar ţine pasul cu ea la orice: de la tonus, la mentalitate şi fizic. Tocmai de aceea, Dana a acceptat provocarea lansată de Playboy şi le va face bărbaţilor din România un cadou special de Crăciun.

Vă spun doar atât: ne vedem în decembrie! Poate va fi vorba de o Moş Crăciuniţă, poate da, poate nu. Nu vă spun mai multe”, a declarat Dana Săvuică pentru Naţional.

Vedeta a recunoscut de curând că a ţinut un regim special pentru a arăta cât mai bine într-o revistă, dar a refuzat să precizeze despre ce publicaţie ar fi vorba.

"Am vrut să mă pregătesc pentru iarnă, pentru friptura de porc, pentru caltaboşi. Pentru că am fost ofertată să fac poze pentru o revistă, am fost nevoită să slăbesc 5 kg, dar nu doream să mă înfometez, aşa că am apelat la un tratament folosit şi de Demi Moore", a spus Dana.

Pe lângă tratament, vedeta a dezvăluit că a apelat şi la ceaiuri de slăbit şi a făcut sport. "Nu îmi place să merg la sălile de fitness, prefer să mă plimb cu bicicleta prin parc", a mărturisit ea.

Dana Săvuică: «Mi-a plăcut reacţia Monicăi»

Bărbaţii o visează noaptea pe Dana Săvuică!

Dana Săvuică s-a despărţit de soţ şi a vrut să divorţeze

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1