Cupidon nu iartă pe nimeni! Ce coleg de breaslă i-a furat inima Sandrei Bullock în tinereţe

sandra-bullock

Sandra Bullock arată impecabil la 54 de ani
Sandra Bullock a dezvăluit de cine a fost îndrăgostită până peste cap în tinereţe
Foto:GettyImages

Iubirea neîmpărtăşită este o realitate cu care se confruntă până şi cele mai atrăgătoare vedete de la Hollywood. Ai crede că şiretul Cupidon îi ocoleşte pe actorii şi actriţele care au o carismă aparte, dar iată că nu aşa stau lucrurile. Cupidon s-a jucat cu sentimentele Sandrei Bullock în urmă cu 25 de ani, însă actriţa a vorbit abia acum despre acele momente dificile.

Sandra Bullock a dezvăluit la The Ellen DeGeneres Show, ediția din 20 decembrie, că a fost foarte atrasă de Keanu Reeves în timp ce filmau pentru blockbuster-ul "Speed" (1994). Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca sentimentele să nu îi fie împrtăşite, iar actriţa a suferit în tăcere, din dorinţa de a păstra relaţia profesională care îi lega, dacă nimic altceva nu era posibil. 

rs_1019x768-150616105557-1024.sandra-bullock-speed-061615.jpg

Aşa arătau Keanu Revees şi Sandra Bullock în anul 1994
Foto: Captură video

"Mă gândesc la cât de drăguț era Keanu Reeves și  cât de frumos a fost în acea perioadă. Mi-ar fi plăcut să existe ceva între noi, dar niciodată nu ne-am întâlnit în afara platourilor de filmare. Cred că a fost ceva ce nu i-a plăcut la mine", a declarat Sandra, vizibil emoţionată. La auzul acestei dezvăluiri, Ellen a răspun glumeţ, în stilul caracteristic, sugerând că poate lui Keanu nu i-a fost pe plac tunsoarea pe care ea o avea în vremea respectivă. O tunsoare bob.

the-lake-house

sandra-si-keanu-intr-o-scena-din-2006
Sandra şi Keanu au jucat împreună şi în anul 2006
Foto:GettyImages

Sandra a răspuns cu sinceritate deplină că şi-ar fi dorit să aibă părul mai lung atunci şi că sentimentele sale erau foarte greu de ascuns, simţind că toţi cei din jur pot observa cât era de îndrăgostită de colegul de platou. "E amuzant. Îmi doream să am părul mai lung. M-ar fi ajutat  să mă ascund în anumite momente, să nu mă vadă nimeni că eram atât de îndrăgostită", a afirmat actriţa. 

Sandra Bullcok a avut o viaţă amoroasă tumultoasă 

Sandra Bulloc are în prezent 54 de ani şi formează un cuplu alături de fotograful Bryan Randall de trei ani. Se pare că acum şi-a găsit liniştea şi fericirea, însă nu poate uita povestea de dragoste neîmprtăşită pe care a trăit-o cu atât de multă intensitate pe platorile de filmare, în urmă cu 25 de ani. 

Viaţa persoanlă a actriţei a fost una destul de tumultoasă, actorii Tate Donovan, Matthew McConaughey, Ryan Gosling numărându-se printre cei alături de care a format un cuplu la un moment dat. În perioada 2005-2010 a fost căsătorită cu un motociclist excentric şi infidel. Faptul că a fost înşelată în repetate rânduri de motocicistul Jesse James a determinat-o să divorţeze de acest dependent de adrenalină şi de realţii extraconjugale. 

 

Sandra Bullock îşi vinde vila din West Hollywood! Cât vrea şi cum arată locuinţa

Sandra Bullock şi Hugh Grant s-au "lipit". Actorul a apelat la un "tertip" ca s-o cucerească

 

Loading...

Citește și

  • Deşi are vârsta de 52 de ani, actriţa Sandra Bullock nu are nici un rid pe faţă. Secretul tenului ei de invidiat este cu totul neobişnuit. Vedeta susţine că nu foloseşte cine ştie ce creme foarte scumpe şi nici nu apelează la injecţii cu botox sau operaţii estetice.

  • sandra bullock premiera film ocean 8

    O casă de vis, un cartier exclusivist şi vecini de top! Sandra Bullock (53 de ani) şi-a scos la vânzare vila din West Hollywood şi vrea pe ea aproape 3 milioane de dolari. Locuinţa are patru dormitoare, trei băi şi o piscină imensă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1