Cum s-a produs despărțirea Oliviei Wilde de partenerul cu care s-a iubit 9 ani. Dezvăluiri incendiare

olivia-wilde-gave-jason-sudeikis-kiss-november-when_1.jpg

Erau de 9 ani împreună
Olivia și Jason Sudeikis se arătau mereu că se iubesc la nebunie
Citeste tot despre: 

Ziarul ”The Sun” a aflat cum s-a produs despărțirea Oliviei Wilde de partenerul său de 9 ani. Jason Sudeikis are inima zdrobită de durere.

Ziarul ”The Sun” a aflat cum s-a produs despărțirea Oliviei Wilde, în vârstă de 36 ani, de partenerul său de 9 ani, Jason Sudeikis (45 de ani). El a început să fe suspicios după ce actrița l-a cunoscut pe cântărețul, de numai 26 de ani, împreună cu care joacă în filmul ”Don’t Worry, Darling”. Sudeikis a aflat apoi că partenera sa s-a cuplat cu Harry în ascuns. Olivia avea o relație cu Jason din 2011, după ce s-a despărțit de un aristocrat italian. Actrița Olivia Wilde a confirmat oficial recent că se iubește cu Harry Styles.

S-a confirmat oficial: Olivia Wilde se iubește cu Harry Styles

Olivia Wilde, răvășitoare la Oscar 2016, cu un decolteu de senzație!

Au împreună doi copii

Înainte de Olivia, Harry Styles a avut relații cu fotomodelul Camille Rowe, de 30 de ani, fotomodelul portughez Sara Sampaio, de 28 de ani, și cu Tess Ward, de 27 de ani, chef și blogger. El s-a mai iubit cu cântăreața Taylor Swift, de 31 de ani, fotomodelul Kendall Jenner, de 25 de ani, și cu regretata prezentatoare de televiziune Caroline Flack, în 2011, pe când el avea 17 ani, iar ea avea vârsta de 32 de ani. Olivia Wilde are împreună cu Jason Sudeikis doi copii, Daisy, de 6 ani, și Otis, de 4 ani. Ziarul ”The Sun” a aflat cum s-a produs despărțirea Oliviei Wilde de partenerul său de 9 ani, Jason Sudeikis.

Loading...
 
 

Citește și

  • Vedeta serialului „Dr. House“, interpreta rolului Remy „Thirteen“ Hadley, a fost la un pas de moarte, după ce a căzut de pe cal. Actriţa se afla la filmările pentru pelicula „Cowboys & Aliens“ când a alunecat de pe şaua calului.

  • Olivia Wilde

    Actriţa Olivia Wilde este din nou însărcinată! Ea aşteaptă al doilea copil cu Jason Sudeikis, care este logodnicul său din 2013.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1