Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton în India, la 38 de grade Celsius

kate middleton.jpg

kate middleton
Kate, la o întâlnire de afaceri în cadrul turneului indian
foto: Getty Images

Căldură mare la Mumbai, dar blazonul rezistă! Ducesa de Cambridge a făcut o alegere inspirată pentru o întâlnire de afaceri în cea de-a doua zi a turneului indian. Kate Middleton a îmbrăcat o rochie crem, semnată de unul din designerii ei preferați.

Kate impresionat audiența și a îmblânzit canicula cu o rochie crem, în valoare de 1.100 de lire sterline (aproximativ 1.360 de euro), semnată de Emilia Wickstead, unul din designerii ei preferați.

Cu mâneci scurte, ca să-i acopere umerii, suficient de lungă, cât să nu încalce protocolul, cu guler Claudine și buzunare false în zona bustului, rochia i-a dat ducesei un aer adolescentin, într-un contrast proaspăt cu canicula din Mumbai. Accesoriile au completat discret ținuta: un clutch Mulberry și o pereche de pantofi roz pal.

kate middleton.jpg

kate middleton
Kate, la o întâlnire de afaceri în cadrul turneului indian
foto: Getty Images

 

Kate și William au participat luni, 11 aprilie, la o întâlnire cu tinerii antreprenori din Mumbai.

Loading...

Citește și

 • kate middleton

  Vizita oficială a cuplului Kate Middleton - William în India a început în 10 aprilie, unde cei doi reiau drumul făcut de Prințesa Diana în 1992, când s-a pozat în fața celebrului Taj Mahal. Cei doi membri ai familiei regale britanice au intrat în pâine de îndată ce au ajuns, cu un meci de cricket alături de mai mulți copii și o gală de caritate la care au participat vedete din lumea filmului indian.

 • kate middleton scandal tinute

  Kate Middleton (34 de ani) este din nou ținta unui atac marca Daily Mail. Cotidianul britanic a criticat-o dur pe Ducesa de Cambridge, pe motiv că transformă cele mai frumoase ținute, în cele mai urâte haine. Mamă a doi copii și mereu ocupată, Kate are o siluetă de invidiat, însă nu toți apreciază stilul ei vestimentar.

 • Fiecare pas şi gest al lui Kate Middleton sunt analizate cu atenţie. Nicio ţinută, nicio expresie nu scapă de ochii criticilor şi fanilor ducesei de Cambridge. Ceea ce înseamnă că soţia lui William trebuie să aibă mare grijă orice ar face, iar cea mai mică greşeală poate provoca un adevărat scandal.

 • kate middleton printesa diana

  Kate Middleton (33 de ani) este un etalon stil pentru femeile din lumea întreagă. Ducesa de Cambridge încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal, la fel cum o făcea și regretata Prințesa Diana. Recent, soția Prințului William (33 de ani), a participat la o conferință susținută la palatul Kensington, pentru promovarea sănătății mintale a copiilor. Ea a lansat o campanie de conștientizare a problemelor psihice cu care se confruntă unii copii și a cauzelor care duc la apariția acestora.

 • cele mai sexy imagini cu kate middleton

  O fotografie sexy explicită cu Kate Middleton e floare rară, având în vedere eticheta strictă a Casei Regale Britanice. Totuși, ba vântul, ba paparazzi au reușit să fisureze zidul sobrietății britanice și să ne ofere cele mai sexy imagini cu Kate Middleton. Ar fi fost și păcat, pentru că ducesa se poate lăuda cu o siluetă impecabilă și cu un corp foarte frumos lucrat la sală.