Cum reușește?! Secretele lui Jennifer Aniston pentru un corp de invidiat

jenaniston.jpg

Jennifer Aniston arată incredibil la 48 de ani
Foto: Splashnews

Jennifer Anistin a împlinit 48 de ani, lucru greu de crezut, având în vedere faptul că arată mult mai tânără. Celebra actriţă arată de parcă ar avea 28 de ani, nicidecum 48.

Jennifer făcea furori încă din anii 90 pe micile ecrane cu rolul din celebrul serial “Friends", iar acum şi-a sărbătorit aniversarea pe o plajă din Mexic, fiind la fel, în atenţia tuturor.

jennifer_anistin.jpg

jenn
Jennifer Aniston
foto:arhiva personală

Nici pentru actriţă nu stă timpul în loc, însă îşi ghidează viaţa după câteva principia, adoptând un stil de viaţă sănătos.

Mănâncă un mic dejun bogat în nutrienţi şi proteine

Acum ceva timp, Jennifer a dezvăluit, pentru publicaţia Bon Appetit, că are trei reţete de mic dejun pe care preferă să le schimbe, din când în când. Câteodata, Jen optează să bea un smoothie de fructe în care adaugă şi nişte pudră proteică, iar alte dăti, actriţa mănâncă avocado şi pâine prăjită. A treia opţiune a lui Jennifer este un bol cu fulgi de ovăz cu albuşuri de ou.

Nu lasă sportul să devină o rutină

Stim deja, de mult, că Jennifer preferă să facă yoga. Totuşi, Jennifer Aniston declara, acum ceva timp, pentru revista Women’s Health, că îşi mai schimbă antrenamentele, din când în când, pentru a nu le lăsa să devină o rutină şi deci, neplăcute. Jen a dezvăluit că a încercat şi balet, spinning şi că îi plac foarte mult antrenamentele scurte, dar intense.

Are mereu gustări sănătoase în frigider

Pentru a nu cădea în capcana tentaţiilor ocazionale, ar fi bine să ai mereu gustări sănătoase în frigider sau în camară, gata pregătite pentru a fi mancate. Jennifer preferă legumele crude, tăiate, iar boabele inghetate de struguri sunt rasfatul ei dulce.

jen.jpg

jenn
Jennifer Aniston
foto:arhiva personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1