Cum a reacționat Pink când fiica de șase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeie

untitled.png

Foto
Fetița lui Pink dorește să se căsătorească cu o femeie din Africa
Foto:Getty

Cântăreața Pink (38 ani) este cunoscută pentru muzica sa plină de energie, încărcată de mesaje motivaționale, dar și pentru faptul că își educă copii în spiritul valorilor precum acceptarea diferențelor culturale și a tuturor orientărilor sexuale. Ea dorește să aibă niște copii lipsiți de prejudecăți și îi încurajează să își exprime deschis punctele de vedere, chiar dacă aceste ar putea părea controversate pentru unii oameni. Într-un interviu recent, Pink a vorbit despre fiica ei de șase ani și despre o întâmplare care a avut-o drept protagonistă pe aceasta.

Cântăreața, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, a declarat că își crește fiica de șase ani pe nume Willow și băiatul e 11 ani, Jameson în spiritul aceptării diferențelor culturale, religioase și sexuale. "Trăim într-o gospodările lipsită de etichete și de prejudecăți", au fost cuvintele lui Pink. "Săptămâna trecută fiica mea a venit la mine  și mi-a spus că dorește să se căsătorească cu o femeie din Africa. Apoi mi-a spus că mă va învăța să gătesc mâncare africană și că ele două vor sta la mine atât timp cât va dura construirea casei lor", a adăugat Pink, potrivit dailymail.co.uk.

În luna august, Pink a ținut un discurs impresionant pentru fiica sa care îi spusese că se considera "cea mai urâtă fetiță pentru că arată precum un băiat cu părul lung". "Fata mea, ești frumoasă. Oamenii râd și de mine și îmi spun că sunt prea masculină sau că vorbesc pre gălăgios, dar nu mă vezi lăsându-mi părul să crească sau modificându-mi corpul. Noi, fetița mea, nu ne vom schimba, ci îi ajutăm pe alții să se schimbe pentru a putea accepta toate tipurile de frumusețe", a fost discursul lui Pink. 

Pink este căsătorită cu motociclistul profesionist Carey Hart din anul 2011 și au împreună doi copii, o fetiță de șase ani și un băiat de 11 luni. 

Loading...
 
 

Citește și

  • pink

    Cea de-a 34-a ediție a MTV Video Music Awards a avut un câștigător detașat, Pink. Nu a fost răsplătită pentru meritele din ultimul an, ci pentru activitatea ei de până acum și pentru contribuția adusă în lumea muzicii. A ridicat premiul Michael Jackson Video Vanguard Award și i l-a dedicat fiicei sale de șase ani, Willow.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1