Cum a reacționat Antonio Banderas după dezvăluirile Salmei Hayek

hepta_925851.jpg

salma hayek harvey acuzatii amenintari scandal
Salma Hayek şi Antonia Banderas au jucat împreună de mai multe ori
foto: Hepta

Salma Hayek (51 de ani) a relatat joi, în The New York Times, o serie de abuzuri la care ar fi fost supusă de producătorul Harvey Weinstein.

Actriţa a descris pentru The New York Times experienţa colaborării cu Harvey Weinstein pentru filmarea peliculei biografice dedicate artistei mexicane Frida Kahlo.

poza_1.jpg

salma hayek harvey acuzatii amenintari scandal
Salma Hayek spune că Harvey a ameninţat-o cu moartea
foto: Hepta
Actriţa îl descrie pe acesta ca fiind un ”monstru”, care a ajuns chiar să o ameninţe cu moartea. ”Te voi ucide, să nu crezi că nu o voi face”, i-ar fi spus producătorul actriţei mexicane după ce aceasta i-a refuzat avansurile în repetate rânduri.

Antonio Banderas, bun prieten cu Salma, a scris un mesaj pe Facebook imediat după dezvăluirile făcute de actriţă.

“Sunt profund întristat în faţa teribilelor fapte pe care draga mea prietenă Salma Hayek le-a făcut publice despre Harvey Weinstein. Integritatea, sinceritatea ei ca femeie şi ca profesionistă mă fac să dau crezare cuvintelor ei", a scris Antonio Banderas pe Facebook. 

Salma Hayek a povestit că a fost obligată să refuze în mod repetat avansuri sexuale din partea producătorului.

”Am refuzat: să fac un duş cu el, să îl las să mă privească în timp ce fac duş, să îi permit să îmi facă un masaj, să îi permit unui prieten al lui să îmi facă un masaj dezbrăcat, să îmi facă sex oral, să mă dezbrac alături de alte femei”, a scris actriţa.

Salma Hayek a adăugat că Weinstein a ameninţat că va opri proiectul dacă ea va refuza să filmeze o scenă nud cu o altă actriţă.

Scandalul „Weinstein” a început în 5 octombrie, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau pe producător de hărţuire sexuală. Între ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele şi angajate ale lui Harvey Weinstein. În plus, alte femei, între care se numără Rose McGowan, îl acuză de viol.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1