Cum l-a schimbat copilul pe Daniel Craig în 2 săptămâni

15-vedete-foto1-140-190-craig-arata-rau-profimedia-0391982973.jpg

Craig avea cearcăne adânci şi pe chip i se citea oboseala, la aeroportul din New York
fotografii: Profimedia

În filmele în care îl întruchipează pe James Bond apare ca un chipeş dur, invincibil! În viaţa reală, Daniel Craig este un tată blând, îmbătrânit peste noapte de fiica sa, care îl ţine treaz toate nopţile.

A ajuns de nerecunoscut! Actorul Daniel Craig (50 de ani), cel mai bun James Bond din istorie, a fost surprins recent de paparazzi împreună cu soţia sa, Rachel Weisz, de 48 de ani, şi fiica lor nou-născută la aeroportul JFK din New York. Avea cearcăne adânci, era nebărbierit şi cu părul neîngrijit, iar pe faţă i se citea epuizarea. Nu mai semăna cu musculosul James Bond cu chip seducător. 

De când a venit pe lume fiica lui, în urmă cu peste o lună, starul nu mai poate să pună geană pe geană, noaptea. Fetiţa se trezeşte din oră în oră şi trebuie să o legene. Face tot ce îi stă în putinţă ca să o cruţe pe soţia sa, care o alăptează pe micuţă. Nu vrea să se streseze şi să se îmbolnăvească, dacă nu doarme destul. Rachel a adus-o pe lume pe fiica lor la 1 septembrie. Cei doi sunt căsătoriţi din 2011 şi locuiesc la New York. Weisz mai are un fiu, Henry, de 12 ani, din relaţia cu regizorul Darren Aronofsky. Craig mai are o fiică, Ella, de 26 de ani, din căsătoria cu Fiona Loudon, care a durat între 1992-1994. Craig şi Weisz au împreună averea de 125 milioane $. Daniel Craig se pregăteşte să joace în noul film din seria James Bond. El l-a jucat pe agentul 007 în “Casino Royale” (2006), “Partea lui de consolare” (2008), “Coordonata Skyfall” (2012) şi “Spectre” (2015). Daniel Craig va începe filmările la următorul James Bond în ianuarie 2019, iar din acel moment micuţa, de şase luni,  va rămâne în grija soţiei. Din fericire pentru el, coşmarul nopţilor nedormite se va termina, el fiind “scutit” că merge la serviciu.

15-vedete-foto2-50-80-profimedia-0391044047.jpg

În urmă cu două săptămâni, la o plimbare cu fiica

 

 

loading...
Loading...

Citește și