Cum a încercat Charles să mușamalizeze furtul bunurilor Prințesei Diana pentru a evita un scandal monstru

diana-charles.jpg

Prințesa Diana și familia regală britanică
foto: arhivă

Majordomul Prințesei Diana, Paul Burrell, este protagonistul unui scandal monstru care a fost mușamalizat timp de mai bine de 16 ani. Acum, detalii picante din viața regretatei Lady Di, dar și a Prințului Charles, ies la iveală.

Cum a început totul? De vină este tocmai mâna dreaptă a lui Lady Di, fostul său majordom. În vârstă de 59 de ani, Paul Burrell, care apare în versiunea australiană a emisiunii „I’m A Celebrity”, a făcut dezvăluiri despre relația tensionată a „Prințesei inimilor” cu mama sa, Frances Shand Kydd, Vicontesa Althorp, iar acum ies la iveală informații care au făcut dosarul unui proces de mare amploare.

Pe 18 ianuarie 2001, la ora 6:50 dimineața, poliția se prezenta la ușa fostului majordom al Dianei. Erau Inspectorul-șef Maxine de Brunner și alți trei ofițeri de poliție, care căutau obiectele dispărute ale Dianei, niște lucruri cu o valoare inestimabilă. „Aveți vreun obiect din Palatul Kensington în casă?”, a fost întrebarea agenților. „Nu”, mințea la acea vreme Paul Burrell. Imediat ce a fost arestat a început și percheziția la casa lui de lângă Runcorn, Cheshire. Ceea ce aveau să găsească detectivii era peste așteptările lor. În locuința fostului om de încredere al Dianei erau o mulțime de picturi, desene, vase de porțelan și fotografii care îi aparținuseră Dianei și copiilor ei, Harry și William, dar și obiecte intime.

Citește aici dedesubtul scandalului!

loading...
Loading...